• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Χειρότερα απ' ότι περιμέναμε!
4ος την ημέρα των γενεθλίων του και στο 200ο του GP
Νέα 04/05/2014 - 15:33

Η ημέρα των γενεθλίων του ήταν "... χειρότερη απ' ότι περιμέναμε"  όπως εξήγησε ο Jorge Lorenzo, ο οποίος δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στο 200στό του GP.

 

Χτες ήταν όλο χαμόγελα και ήταν βέβαιος ότι σήμερα - που έγινε 27 χρονών - θα μπορούσε να παλέψει για μια από τις πρώτες θέσεις. Αντιθέτως έκανε άσχημη εκκίνηση και στη συνέχεια δεν είχε το ρυθμό για να ακολουθήσει τους Rossi και Pedrosa.

 

Ο Ισπανός, όπως φάνηκε και στην τηλεοπτική μετάδοση, κυριολεκτικά δεν είχε τη διάθεση να μιλήσει σε κανέναν από το γκαράζ του, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα.

 

"Έκανα άσχημη εκκίνηση σήμερα... έβαλα τα δυνατά μου για να μείνω κοντά στον Valentino, αλλά δυσκολεύτηκα πολύ στους πρώτους γύρους. Όταν με πέρασε ο Dani έπρεπε να πιέσω περισσότερο, στο όριο κι έτσι αποφάσισα να τελειώσω τον αγώνα και να μην πέσω".

 

"Τα πράγματα εξελίχτηκαν χειρότερα απ' ότι περιμέναμε, ενώ και από πλευράς φυσικής κατάστασης είμαι σε χειρότερο σημείο απ' ότι περίμενα. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο σ' αυτό και να περιμένουμε τη στιγμή μας".

 

"Σ' αυτό το επίπεδο, αν σου λείπει το παραμικρό, είναι δύσκολο να παλέψεις με τους καλύτερους αναβάτες στον κόσμο. Σήμερα η Honda ήταν πολύ δυνατή και ο Marc ήταν πολύ δυνατός. Αυτός ο συνδυασμός κάνει και τη διαφορά μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα".

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3: Ανυπέρβλητος Fenati!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ήθελα λίγο χρόνο ακόμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα