• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGAS RACING Τρίπολη 27-04-2014
Δελτίο Τύπου της ομάδας
Νέα 02/05/2014 - 16:03

Η ομάδα MotoGas Racing ταξίδεψε την Παρασκευή κάνοντας αρκετά χιλιόμετρα, από τη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη συμμετοχή στον αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης. 

Οι τρεις οδηγοί δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα:

 

Αβραμόπουλος Αντώνης

« Το Σάββατο κύλησε απροβλημάτιστα για μας και χωρίς να πιέσω πολύ κέρδισα την 5η θέση στη γραμμή της εκκίνησης. Η εξέλιξη του καιρού ήταν λίγο αμφίβολη αλλά ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι. Την Κυριακή στον αγώνα δεν έκανα και την καλύτερη δυνατή εκκίνηση και σε συνδυασμό με τις μοτοσυκλέτες των 250cc που μας προσπέρασαν εύκολα έμεινα λίγο πίσω. Γρήγορα όμως βρήκα το ρυθμό μου και προσπέρασα τον Δημήτρη Καρακώστα ο οποίος είναι και ο κύριος ανταγωνιστής μου φέτος και έκανα μία μικρή διαφορά. Στη συνέχεια η μοτοσυκλέτα μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα με την τροφοδοσία για μερικούς γύρους με αποτέλεσμα να χάσω το προβάδισμα στα 125cc αλλά σύντομα επανήλθε, έβαλα το κεφάλι κάτω και στον τελευταίο γύρο του αγώνα έκανα την κίνησή μου και κέρδισα την 1η θέση στις μοτοσυκλέτες 125cc και την 6η της γενικής κατάταξης. Λόγω του μηχανικού προβλήματος που είχα δεν κατάφερα να πετύχω τους χρόνους που έχω κάνει στο παρελθόν στην πίστα αυτή. Ευχαριστώ το MotoGas Racing για την 3η συνεχόμενη χρονία συνεργασίας μας και για την τόσο ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα που μου ετοιμάζει!»

 

Αντώνας Μενέλαος

« Στην Τρίπολη οδήγησα πρώτη φορά καθαρόαιμη αγωνιστική μοτοσυκλέτα και μπορώ να πω πως η συμπεριφορά της είναι φανταστική σε σχέση με τις μοτοσυκλέτες παραγωγής. Το Σάββατο ξεκίνησα αρκετά διστακτικά λόγω απειρίας και στα χρονομετρημένα κέρδισα την δωδέκατη θέση. Την Κυριακή έκανα έναν ενθουσιώδη αγώνα με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσω σταδιακά ως την 9η θέση και να κάνω τον 8ο χρόνο της γενικής με 1.05.074 αλλά στον 17ο γύρο έκανα ένα οδηγικό λάθος σε ντουμπλάρισμα πιο αργού οδηγού με αποτέλεσμα να έχω πτώση χωρίς ευτυχώς να τραυματιστώ. Αν εξαιρέσουμε την άτυχη στιγμή ήταν μία συνολικά πολύ θετική εμπειρία για μένα. Ελπίζω σε μία πολύ καλή συνεργασία, όπως όλα δείχνουν, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και ευχαριστώ θερμά το MotoGas Racing που μου δίνει αυτή τη φανταστική μοτοσυκλέτα για τη σεζόν αυτή!»

 

Σεφέρογλου Κωνσταντίνος

« Σε αυτό το αγωνιστικό διήμερο προτίμησα να μην συμμετέχω ως οδηγός καθώς ο Μενέλαος δεν είχε καθόλου εμπειρία πάνω στις μοτοσυκλέτες αυτές και θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος μηχανικός έξω από την πίστα. Ταξιδέψαμε την Παρασκευή από νωρίς το πρωί κάτι που ήταν αρκετά κουραστικό. Επίσης για μένα είναι δύσκολο να επιβλέπω τρεις μοτοσυκλέτες και να οδηγώ ταυτόχρονα αλλά το πάθος για τους αγώνες με κάνει να τα ξεπερνάω όλα αυτά. Φέτος αν όλα πάνε καλά έχουμε ως στόχο να ακολουθήσουμε όλο το πρωτάθλημα και ίσως να κάνουμε και έναν αγώνα εκτός Ελλάδας. Θα θέλαμε περισσότερες μοτοσυκλέτες 125cc στην ιστορική αυτή κατηγορία, που είναι μεγάλο σχολείο, έτσι ώστε να ανέβει λιγάκι ο ανταγωνισμός.»

 

Όποιος θέλει να γνωρίσει την ομάδα και να δει από κοντά καθαρόαιμες μοτοσυκλέτες οι οποίες πριν από μερικά χρόνια αγωνιζόταν στο motogp μπορεί να μας βρει στη Θεσσαλονίκη, άνω Ηλιούπολη επί της οδού Μακρυγιάννη 24 η στο facebook στη σελίδα www.facebook.com/pages/Moto-GAS-racing/245318855496884?fref=ts.

Με εκτίμηση MotoGas Racing, Ραντεβού στα Μέγαρα!!!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ελπίζω να έχει τα προβλήματά μου του 2001!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto2 ΕΔ1: Ο Rabat 1ο χρόνο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα