• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ελπίζω να έχει τα προβλήματά μου του 2001!
Δήλωσε αναφερόμενος στον Marc Marquez!
Νέα 02/05/2014 - 16:04

Ο Valentino Rossi έχει κερδίσει ένδεκα αγώνες σε μια σεζόν, τρεις φορές στην καριέρα του. Η πρώτη ήταν το 2001 και τη σύγκρινε με το εξαιρετικό ξεκίνημα του Marquez τη φετινή σεζόν!

 

Marc μου θυμίζει λίγο τον εαυτό μου το 2001, στη δεύτερη σεζόν μου στα 500cc. Είχα κερδίσει κι εγώ τους τρεις πρώτους αγώνες τότε κι ήμουν πολύ δυνατός", σχολίασε ο Vale στη συνέντευξη τύπου.

 

Τη χρονιά εκείνη, είναι και η μοναδική φορά που ο Rossi κέρδισε τους πρώτους τρεις γύρους μιας σεζόν. Στη συνέχεια όμως αντιμετώπισε προβλήματα και αυτό του δίνει ελπίδα ότι μπορεί να φτάσει τον Marquez!

 

"Η σύγκριση μου δίνει αισιοδοξία, διότι χρειάστηκε στο τέλος να παλέψω για να κερδίσω τον Τίτλο. Έκανα λάθη, έχασα μερικούς αγώνες και ως ένα σημείο ο Biaggi ήταν πολύ δυνατός και μου άσκησε πίεση".

 

"Το φετινό Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα κι ελπίζω ο Marc να έχει όλα αυτά τα προβλήματα στην πορεία!" είπε χαμογελώντας, για να τον σκουντήξει ο Marquez που καθόταν δίπλα του!

 

Αν πάντως η σύγκριση αυτή έχει να μας πει κάτι, είναι ότι ο Marquez δεν χρειάζεται να ανησυχεί, διότι αν και τα προβλήματα έφεραν τον Biaggi σε απόσταση δέκα βαθμών από τον Rossi, στο τέλος ο τελευταίος κέρδισε τον Τίτλο με διαφορά 106 βαθμών!!

 

Marc κυριάρχησε στους πρώτους αγώνες, πήρε τις pole positions και για την ώρα είναι ο ταχύτερος στην πίστα. Έχει τον έλεγχο για τώρα, διότι ξέρει ότι είναι ταχύτερος από όλους κι από εμένα. Όσο για εμένα, πρέπει να είμαι λίγο πιο γρήγορος σε κάθε στροφή και να μένω κοντά του".

 

Επόμενο άρθρο »

Ένα Ελληνόπουλο στις παγκόσμιες πίστες!

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGAS RACING Τρίπολη 27-04-2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα