• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2 ΕΔ1: Ο Rabat 1ο χρόνο!
Οι 20 πρώτοι κάτω από ένα δευτερόλεπτο διαφορά!
Νέα 02/05/2014 - 16:00

Ο Tito Rabat - σε μια πίστα όπου πέρυσι είχε πάρει τη νίκη με πάνω από 4 δευτερόλεπτα διαφοράς από τον δεύτερο - ξεκίνησε με το δεξί τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Moto2, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο, 1:43.486δ. παρά την πτώση που είχε στην έκτη στροφή της πίστας.

 

Ο Mika Kallio προσπάθησε στο τέλος να του πάρει την πρωτοκαθεδρία, ωστόσο έμεινε 78 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον αντίπαλό του. Ο Jonas Folger- rookie στην κατηγορία - ήταν τρίτος, κάνοντας το 1-2-3 για την Kalex, με τον Βέλγο Xavier Simeon να είναι η καλύτερη Suter στην τέταρτη θέση.

 

Πολύ δυνατή η παρουσία του Sandro Cortese, ο δεύτερος Γερμανός στην πεντάδα, με τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3 να απέχει μόλις 0,258δ από την κορυφή. Ο Nico Terol ξεκίνησε δυνατά, στη συνέχεια έπεσε στην έκτη θέση, διατηρώντας όμως τη διαφορά του στα τρία δέκατα από την κορυφή.

 

Ένα χιλιοστό πιο πίσω ο Thomas Luthi, μπροστά από το δίδυμο της Pons HP 40, με τον Maverick Vinales - μετά την ατυχία του και την πτώση στον αγώνα της Αργεντινής - να παίρνει μια όγδοη θέση στις ΕΔ1. Ο Luis Salom τον έφτασε στα εφτά χιλιοστά, αφήνοντας στη δέκατη θέση τον Takaaki Nakagami.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

MOTOGAS RACING Τρίπολη 27-04-2014

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez ΕΔ1: Δυνατό ξεκίνημα για A.Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα