• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Arg. Moto3: Θρίαμβος Fenati!
Φανταστικός αγώνας, δράμα στο τέλος για Miller!
Νέα 28/04/2014 - 11:34

Ο αγώνας της Moto3 ήταν ο καλύτερος που έχουμε δει ως τώρα, με τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας να αποζημιώνουν τους φιλάθλους στις εξέδρες που αγκάλιασαν την επιστροφή της Αργεντινής στο παγκόσμιο στερέωμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

 

Η μάχη για τη νίκη δόθηκε από την αρχή ανάμεσα στους Jack Miller κι έναν δυνατό Romano Fenati, ενώ προς το τέλος του αγώνα έπεσε η απόδοση του Efren Vazquez, που ακολουθούσε τους δυο μπροστά, και ανέβηκε δυναμικά ο Alex Marquez!

 

Επιστέγασμα ενός φοβερού αγώνα ήταν η δράση στις δυο τελευταίες στροφές της πίστας, στον τελευταίο γύρο! Ο Jack Miller ακολουθούνταν από τους Marquez και Fenati, ενώ λίγο πιο πίσω και ο Livio Loi που έκανε τρομερό αγώνα την ημέρα των γενεθλίων του!

 

Ο Fenati έκανε μια απίστευτη επίθεση στην προτελευταία στροφή! Ο Miller είχε πάρει την εξωτερική κι έκλεινε τη γραμμή του, όταν ο Ιταλός άσος - αφού παραλίγο να ακουμπήσει τον Marquez δίπλα του - πήγε να τον περάσει από την εσωτερική!

 

Το μπροστά μέρος της KTM του Fenati έδωσε ένα γερό χτύπημα στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του Miller, ο οποίος αναγκάστηκε να ανοίξει τη γραμμή του και να ολοκληρώσει στην τρίτη θέση. Πολύ απογοητευμένος ο Αυστραλός, έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3 στα 3!

 

Από την άλλη ο επιθετικός Fenati δικαιώθηκε για την επιλογή του και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ομάδας του Valentino Rossi (SKY VR46) στην κατηγορία! Η Επιτροπή Αγώνων εξέτασε το συμβάν στην προτελευταία στροφή και αποφάνθηκε ότι το αποτέλεσμα παραμένει ως είχε. Ο Fenati πήρε ένα βαθμό ποινής, για "... ανεύθυνη οδήγηση, επικίνδυνη για τους άλλους διαγωνιζόμενους".

 

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στον Livio Loi, ο οποίος χτες έγινε 17 χρονών και γιόρτασε δεόντως με την ομάδα του μια καταπληκτική τέταρτη θέση στον αγώνα της Αργεντινής! Αντίθετα τα συναισθήματα για τον Θανάση Σίσση, ο οποίος δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 22η θέση και παραμένει χωρίς βαθμό στην κατηγορία μετά από τρεις αγώνες.

 

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Ρεκόρ καριέρας ο Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο Bradl μου κόστισε το βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα