• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Bradl μου κόστισε το βάθρο!
"Έφτασε αργά στα φρένα και με έβγαλε εκτός!"
Νέα 28/04/2014 - 02:29

Ο Valentino Rossi είδε τις ελπίδες του να διπλασιάσει τα φετινά του βάθρα να σβήνουν, εξαιτίας ενός περιστατικού με τον Stefan Bradl. Στον πρώτο συναρπαστικό γύρο, με τις ωραίες μάχες, ο Vale ήταν καλός και έκανε την επίθεσή του για να πάρει το προβάδισμα!

 

Στη συνέχεια υπήρξαν μερικές στιγμές, αλλά αυτή που στοίχισε στον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή ήταν η μάχη του με τον Bradl στο τέλος της μεγάλης ευθείας της πίστας.

 

Όπως και στο Τέξας - με το φθαρμένο μπροστινό ελαστικό - έτσι και στην Αργεντινή, ο Rossi και οι οπαδοί του θα σκέφτονται τι θα μπορούσε να γίνει αν έλειπε το υπό συζήτηση περιστατικό.

 

"Είχα τη δυνατότητα και το ρυθμό να φτάσω στο βάθρο και να παλέψω με τους μπροστά", αποκάλυψε ο Ιταλός. "Δυστυχώς στους πρώτους γύρους έκανα ένα λάθος κι έχασα λίγο, αλλά στη συνέχεια, εκεί που έχασα περισσότερο, ήταν εξαιτίας ενός λάθους του Bradl".

 

"Έφτασε στην στροφή γρήγορα και φρέναρε αργά, σπρώχνοντάς με ουσιαστικά εκτός. Έχασα δυο δευτερόλεπτα σ' εκείνο το γύρο, και μαζί τις ελπίδες μου για βάθρο".

 

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Valentino Rossi, όπως και ο Marquez, χρησιμοποίησαν τη σκληρή επιλογή και για τα δυο ελαστικά του αγώνα. Με αυτά τα λάστιχα, ο Rossi έγραψε τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα (από όλες τις Yamaha) και ήταν μόλις 0,1δ πίσω από τον καλύτερο χρόνο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

 

Επόμενο άρθρο »

Arg. Moto3: Θρίαμβος Fenati!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Η πιο γλυκιά μου τρίτη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα