• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρεκόρ καριέρας ο Iannone!
Έκτη θέση για τον Ιταλό στην Αργεντινή!
Νέα 28/04/2014 - 11:46

Την καλύτερη θέση της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία πήρε ο Andrea Iannone, ο οποίος ήταν η καλύτερη Ducati στον αγώνα της Αργεντινής που ολοκληρώθηκε χτες, περνώντας τη γραμμή τερματισμού στην έκτη θέση!

 

Ο Iannone, όπως και στο Τέξας πριν δυο εβδομάδες, ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα κι έμεινε με το γκρουπ των μπροστινών, ωστόσο στη συνέχεια έχανε σταδιακά ρυθμό εξαιτίας της φθοράς των ελαστικών του.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Πίεσα πολύ στην αρχή και θα έμενα με τους μπροστά, αλλά δυστυχώς στον όγδοο με δέκατο γύρο αναγκάστηκα να κόψω εξαιτίας της πτώσης της απόδοσης των ελαστικών", σχολίασε.

 

"Είμαι όμως η πρώτη Ducati! Πίεσα δυνατά για να ακολουθήσω τις εργοστασιακές Yamaha και Honda. Δεν ήταν εφικτό για όλο το διάστημα του αγώνα, αλλά είχα καλή αίσθηση".

 

Με την Ducati να έχει την ιδιαιτερότητα να συμμετέχει ως εργοστασιακή ομάδα, αλλά με τους κανονισμούς της OPEN, ο Iannone δεν είχε πρόσβαση στο πιο σκληρό πίσω ελαστικό, όπως οι πέντε αναβάτες μπροστά του.

 

"Δεν ξέρω αν το σκληρό θα με βοηθούσε. Μάλλον, διότι ο ρυθμός μου ήταν καλός στο πρώτο μισό αλλά μετά η πρόσφυση στον πίσω τροχό έπεσε", σχολίασε.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Assen 1ο σκέλος: Νίκη για Guintoli!

« Προηγούμενο άρθρο

Arg. Moto3: Θρίαμβος Fenati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα