• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έχασα στην αρχή, λέει ο Pedrosa!
"Έμεινα με το πίσω γκρουπ κι έχασα χρόνο"
Νέα 28/04/2014 - 00:43

Ο Dani Pedrosa δεν ήταν ιδιαίτερα κεφάτος στις δηλώσεις του, μιας και ήξερε ότι το άσχημο ξεκίνημά του στον αγώνα της Αργεντινής, του κόστισε αρκετό χρόνο.

 

Ο βετεράνος αναβάτης του HRC κατάφερε να προλάβει τον Jorge Lorenzo στον προτελευταίο γύρο, αλλά εξαιτίας του λάθους του στην αρχή δεν είχε το περιθώριο να πλησιάσει και τον ομόσταυλό του.

 

"Ήταν ατυχές το γεγονός ότι δεν ήμουν τόσο γρήγορος στην αρχή και μετά το χάος στον πρώτο γύρο, έμεινα μ' εκείνο το γκρουπ και δεν μπορούσα να κάνω προσπέραση από νωρίς", σχολίασε.

 

"Ακόμα και μετά, όταν ανέβηκα στη τρίτη θέση, χρειάστηκα μερικούς γύρους για να ανεβάσω ρυθμό, αλλά στο τέλος ερχόμουν πολύ δυνατά. Κάναμε λοιπόν μερικά σημαντικά βήματα με τις ρυθμίσεις".

 

"Ένοιωθα άνετος πάνω στη μοτοσυκλέτα στο τέλος και το διασκέδασα, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου που ήμουν μόνος μου στην τρίτη θέση. Μόλις στο τέλος κατάφερα να προλάβω τον Jorge και να τον περάσω. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε την Jerez, μια πίστα που μ' αρέσει και θέλω να κάνω έναν εξαιρετικό αγώνα εκεί!"

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Η πιο γλυκιά μου τρίτη!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Μεγάλο το ρίσκο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα