• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Μεγάλο το ρίσκο!
"Είχα δει ότι ο Jorge είχε φτιάξει μια διαφορά!"
Νέα 28/04/2014 - 00:26

Έχοντας κατά νου τα ελαστικά και τη διατήρησή τους μέχρι τέλους, ο Marc Marquez περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να εξαπολύσει την επίθεσή του στον πρωτοπόρο Jorge Lorenzo και να κατακτήσει την τρίτη του συνεχόμενη νίκη!

 

Ο 21χρονος περίμενε μέχρι την κατάλληλη στιγμή και περνώντας τον συμπατριώτη του, γρήγορα έφτιαξε μια διαφορά και πέρασε εύκολα πρώτος τη γραμμή τερματισμού. "Το διασκέδασα πολύ, ειδικά στην αρχή όταν πάλεψα με όλους τους αναβάτες", σχολίασε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

"Προσπέρασα κι εγώ δεν ξέρω πόσους και ήταν τόσο ωραίο! Το διασκέδασα, αλλά ήταν και μεγάλο ρίσκο διότι είδα ότι ο Jorge είχε φτιάξει μια διαφορά. Προσπάθησα να τον προλάβω και μετά όταν βρέθηκα πίσω του τον ακολούθησα για μερικούς γύρους".

 

"Μετά τους εννέα γύρους άρχισα να πιέζω περισσότερο γιατί είχα δει ότι ανέβαινε και ο Dani. Το κλειδί του αγώνα ήταν η διαχείριση των ελαστικών, ειδικά του πίσω", πρόσθεσε.

 

Πλέον, το μυαλό του Marquez είναι στην Ισπανία και στον επόμενο γύρο της Jerez σε μια εβδομάδα. "Ένας εντός έδρας αγώνας είναι πάντα ιδιαίτερος. Θα πάω εκεί με τρεις συνεχόμενες νίκες, αλλά ξέρω ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα γιατί είναι μια από τις αγαπημένες πίστες του Dani. Είχε κάνει πολύ καλό αγώνα πέρυσι, ενώ και ο Jorge θα είναι δυνατός".

 

"Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας και θα πάμε για τη νίκη, αν δεν μπορέσουμε τότε δεύτερο στόχος είναι να ανεβούμε στο βάθρο. Μετά από τρεις νίκες η ψυχολογία σου είναι στα ύψη και ενδεχομένως κάποιος να πίστευε ότι είναι εύκολα τα πράγματα. Ωστόσο η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα".

 

"Φυσικά στην Jerez θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, διότι δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Ξέρουμε π.χ. ότι ο Dani είναι πολύ δυνατός. Είναι μόλις 19 βαθμούς πίσω μου και πάμε στην αγαπημένη του πίστα. Έτσι, θα πρέπει να παραμείνουμε ακόμα περισσότερο συγκεντρωμένοι".

 

"Ξέρουμε ότι σε μερικές πίστες θα δυσκολευτούμε περισσότερο απ' ότι σε άλλες, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα απ' ότι πέρυσι", πρόσθεσε ο Marquez, ο οποίος σε τρεις αγώνες έχει τους περισσότερους βαθμούς που θα μπορούσε, δηλαδή 75!

 

Επόμενο άρθρο »

Έχασα στην αρχή, λέει ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είμαι χαρούμενος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα