• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Είμαι χαρούμενος
Ήταν μια καλή διαδικασία
Νέα 27/04/2014 - 23:41

Ικανοποιημένος με το γεγονός ότι θα ξεκινήσει από τη δεύτερη σειρά τον αυριανό αγώνα, παρουσιάστηκε ο Valentino Rossi μετά το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών.

 

Ο Vale πέτυχε τον καλύτερό του χρόνο στον έκτο από τους οχτώ συνολικά γύρους που έκανε στις ΚΑΤ2 κι έμεινε 93 χιλιοστά πίσω από τον Andrea Dovizioso που ολοκλήρωσε πέμπτος.

 

"Είμαι χαρούμενος με τη σημερινή ημέρα, ήταν μια καλή διαδικασία. Το πρωί βελτιώσαμε αρκετά τη μοτοσυκλέτα και το απόγευμα είχα καλό ρυθμό και ήμουν αρκετά σταθερός".

 

"Δυστυχώς ήθελα το κάτι καλύτερο στο γρήγορό μου γύρο. Πάντως η δεύτερη σειρά είναι αρκετά καλή. Τώρα πρέπει να αποφασίσουμε για τα ελαστικά που θα έχουμε στον αγώνα. Έχω καλή αίσθηση. Θα δούμε αύριο", πρόσθεσε.

 

Ο Rossi είναι τρίτος στη βαθμολογία των αναβατών, έχοντας πάρει μια δεύτερη θέση στο Κατάρ και μια όγδοη στο Τέξας. Ο Team Director του Ιταλού, Massimo Meregalli, δήλωσε: "Η δεύτερη σειρά είναι καλή. Ξέρουμε ότι ο ρυθμός του είναι καλός και είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι ανταγωνιστικός".

 

"Περιμένουμε να βελτιωθούμε κι άλλο αύριο και δεν πιστεύουμε ότι τα ελαστικά θα δημιουργήσουν προβλήματα. Το βλέμμα μας είναι σταθερά προσανατολισμένο προς το βάθρο!"

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ ΟΡΕΝ 1000/600: Βάμβας/Παπαγγέλου στην pole

« Προηγούμενο άρθρο

Arg: Τρίτη νίκη από τρίτη pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα