• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανεβάζει ρυθμό ο A. Espargaro!
Με τη μεσαία επιλογή ελαστικού
Νέα 27/04/2014 - 00:44

Ο Aleix Espargaro εστίασε την προσοχή του στο να βελτιώσει το ρυθμό του με την πιο σκληρή από τις δυο επιλογές της Bridgestone για το πίσω ελαστικό της OPEN μοτοσυκλέτας του (δλδ το μεσαίο).

 

Ο Ισπανός πήρε την τέταρτη θέση στις κατατακτήριες, όπως και στο Τέξας πριν περίπου δυο εβδομάδες, χάνοντας την ευκαιρία να βάλει τη μοτοσυκλέτα του στην πρώτη σειρά για μόλις 0,143δ!

 

Από την άλλη τόνισε ότι σκοπός του ήταν να ανεβάσει το ρυθμό του με το μεσαίο πίσω ελαστικό και πιστεύει ότι μια θέση μέσα στην πεντάδα είναι εφικτός στόχος για αύριο.

 

"Χάσαμε την πρώτη σειρά για μερικά δέκατα, όπως και στο Austin πριν δυο εβδομάδες. Αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό όμως. Αύριο, στον αγώνα, είναι που δίνονται οι βαθμοί και αυτό το Σ/Κ έχουμε πολύ καλό ρυθμό" σχολίασε.

 

"Βελτιώσαμε τη μοτοσυκλέτα με τη πιο σκληρή πίσω επιλογή και αυτό ήταν το ζητούμενο. Στόχος μου φέτος είναι να ανέβω στο βάθρο και γι' αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά με το πίσω σκληρό ελαστικό".

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος και παραμένω συγκεντρωμένος διότι θέλω να κάνω καλή εκκίνηση αύριο και να ακολουθήσω τους μπροστά για όσο αντέξω. Πιστεύω ότι είναι εφικτό να τερματίσω στην πρώτη πεντάδα", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του.

 

Φυσικά σε μια πίστα που καταπονεί πάρα πολύ τα ελαστικά, η πιο σκληρή επιλογή που έχει στη διάθεσή του ο Aleix - που είναι το μεσαίο ελαστικό - σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να φθαρεί, από τα μέσα του αγώνα και μετά, περισσότερο από το σκληρό που έχουν στη διάθεσή τους οι Εργοστασιακοί αναβάτες (πλην Ducati).

 

Επόμενο άρθρο »

Arg: Τρίτη νίκη από τρίτη pole!

« Προηγούμενο άρθρο

"Μεγάλο" λάθος στοίχισε στον Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα