• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Μεγάλο" λάθος στοίχισε στον Pedrosa
Ανικανοποίητος, παρά την πρώτη σειρά
Νέα 27/04/2014 - 00:26

Ο Dani Pedrosa θα ξεκινήσει το GP της Αργεντινής από την πρώτη σειρά του grid, ωστόσο ο ίδιος τόνισε ότι θα μπορούσε να είναι γρηγορότερος και να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση.

 

Και αυτό διότι ο πρώτος, Marc Marquez, είναι μια κατηγορία μόνος του και με το εκπληκτικό 1:37.683δ που έκανε στις κατατακτήριες, δεν άφησε πολλά περιθώρια στους αντιπάλους του, ούτε καν να σκεφτούν το ενδεχόμενο της pole position!

 

"Δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές κατατακτήριες για εμάς", σχολίασε ο Dani που έμεινε δυο δέκατα πίσω από τον Lorenzo και σχεδόν ένα δευτερόλεπτο από τον ομόσταυλό του.

 

"Δεν ήμουν τόσο γρήγορος όσο θα ήθελα και ξέρω ότι έκανα μερικά λάθη και ειδικά ένα μεγάλο στην τελευταία στροφή που μου κόστισε αρκετά. Η πρόσφυση ήταν παρόμοια με χτες το απόγευμα. Πάντως είμαι χαρούμενος, διότι κάναμε καλά ελεύθερα και χρονομετρημένα".

 

"Ξεκινάμε ψηλά στο αυριανό grid κι αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Το καλύτερο σήμερα, ήταν ότι είχαμε καλό ρυθμό για τον αγώνα", υπογράμμισε.

 

Επόμενο άρθρο »

Ανεβάζει ρυθμό ο A. Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Θέλω μια πιο ανταγωνιστική Μ1!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα