• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θέλω μια πιο ανταγωνιστική Μ1!
Αύριο ένα βάθρο θα είναι το ιδανικό "ξεκίνημα" για εμάς!
Νέα 27/04/2014 - 00:14

Ο Jorge Lorenzo δήλωσε ότι το πάγωμα στην εξέλιξη του κινητήρα, που εφαρμόζεται φέτος στις Εργοστασιακές συμμετοχές, είναι ο βασικός λόγος που δεν μπορεί να κοντράρει τις Honda.

 

Στις κατατακτήριες δοκιμές του τρίτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, ο Jorge Lorenzo πήρε τη δεύτερη θέση στους χρόνους και θα ξεκινήσει στον αυριανό αγώνα ανάμεσα στο δίδυμο του HRC.

 

"Θα ήθελα μια πιο ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά οι νέοι κανονισμοί δεν μας αφήνουν να εξελίξουμε τον κινητήρα κι έτσι προσπαθούμε να βελτιώσουμε το πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά", τόνισε ο Ισπανός άσος.

 

"Προσπαθούμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό με το σύνολο που έχουμε στη διάθεσή μας. Είμαστε ικανοποιημένοι με το σημερινό αποτέλεσμα. Αύριο περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα, διότι οι Honda είναι πολύ δυνατές σε όλες τις πίστες".

 

"Προσπαθούμε να λύσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Σήμερα κάναμε μια μικρή τροποποίηση πριν τις κατατακτήριες και δούλεψε καλά. Έμπαινα καλύτερα στις στροφές, ενώ είχαμε και καλύτερη πρόσφυση κι έτσι μπορούσα να πάω πιο γρήγορα".

 

"Εκμεταλλεύτηκα το μαλακό ελαστικό (σ.σ. το μεσαίο δηλαδή των εργοστασίων) κι έκανα το γρήγορο γύρο μου. Δεν πίστευα ότι θα μείνω στη δεύτερη θέση! Αυτό θα μας βοηθήσει στον αυριανό αγώνα. Ελπίζω να μην κάνω λάθος πάλι στον πρώτο γύρο και να επικεντρωθώ στο ρυθμό μου".

 

"Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να βρέξει αύριο. Αν ο αγώνας γίνει στο στεγνό έχουμε ένα καλό στήσιμο για την Μ1, αλλά ο ρυθμός θα πέσει γρήγορα μετά τους πρώτους γύρους και δεν πιστεύω κάποιος να χρησιμοποιήσει την πιο μαλακή επιλογή".

 

"Αύριο ένα βάθρο θα είναι ο ιδανικός τρόπος να «ξεκινήσει» η σεζόν για εμάς", ολοκλήρωσε τα λεγόμενά του ο Ισπανός.

 

Επόμενο άρθρο »

"Μεγάλο" λάθος στοίχισε στον Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez σκέφτεται τι ελαστικό θα επιλέξει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα