• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Καταστροφή" για A.Espargaro
Σίγουρος όμως για το βάθρο μέσα στη χρονιά!
Νέα 15/04/2014 - 09:30

Μετά τον αγώνα στο Κατάρ, όπου ξεκινώντας ένατος και πήρε την καλύτερή του θέση (4ος) στη μεγάλη κατηγορία, τα πράγματα αντιστράφηκαν για τον A.Espargaro στο Τέξας.

 

Το αστέρι της OPEN κατηγορίας ξεκίνησε από την τέταρτη θέση στην COTA για να περάσει τη γραμμή τερματισμού ένατος. Το λάθος του Lorenzo αποπροσανατόλισε και τον Ισπανό άσο της NGM Forward, ο οποίος ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του αγώνα στη 12η θέση.

 

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι η 4η θέση στις κατατακτήριες ήταν πλασματική και δεν αντιπροσώπευε τον πραγματικό του ρυθμό. Στον αγώνα, συν τοις άλλοις είχε να αντιμετωπίσει και πολλές ταλαντώσεις, εξαιτίας της αλλαγής από το ελαστικό του '14 σε αυτό του 2013.

 

"Ο αγώνας ήταν σκέτη καταστροφή και η αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα πολύ κακή. Είχα ταλαντώσεις και δεν μπορούσα να πάω γρήγορα", εξήγησε. "Με το μαλακό δεν είχα τόσο άσχημη αίσθηση, αλλά ήταν αδύνατο να αγωνιστώ με αυτό. Με το νέο ελαστικό του 2014, το σκληρό, ήμασταν πολύ καλά στο Κατάρ και στα τεστ στην Μαλαισία".

 

"Αλλά με το περσινό ελαστικό είχαμε συνέχεια ταλαντώσεις. Ελπίζω τα παιχνίδια αυτά να σταματήσουν και να έχουμε το καινούργιο ελαστικό για το υπόλοιπο της σεζόν. Το μπροστινό μου ήταν τέλειο (σ.σ. σε αντίθεση με άλλους αναβάτες της Yamaha) αλλά το πίσω ελαστικό δεν ήταν καλό, όπως του Crutchlow, ο οποίος μπήκε στα pits και άλλαξε ελαστικό", πρόσθεσε.

 

"Είχα κι εγώ ταλαντώσεις όπως ο Cal. Απίστευτες ταλαντώσεις. Απλά ολοκλήρωσα τον αγώνα. Η ένατη θέση δεν είναι άσχημη και πήραμε και μερικούς βαθμούς". Παρά την αναποδιά, ο A.Espargaro είναι πεπεισμένος ότι το 2014 θα είναι η χρονιά που θα ανέβει στο βάθρο!

 

"Στο Κατάρ είχαμε καλό ρυθμό. Ήμασταν κοντά στο βάθρο. Έκανα δυο μεγάλα λάθη στις κατατακτήριες όμως. Εδώ, δεν ένοιωθα καλά όλο το Σ/Κ. Ήταν σκέτη καταστροφή! Το μαλακό ελαστικό ήταν καλό, αλλά το σκληρό ήταν σκέτη καταστροφή. Τώρα ανυπομονώ για την Αργεντινή. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να πάρουμε ένα βάθρο φέτος, είμαι 100% σίγουρος! Αυτός είναι ο στόχος μας και δεν απέχουμε πολύ από αυτόν".

 

Επόμενο άρθρο »

Τέξας: Φωτογραφικό 1

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ήταν απλά πιο γρήγορος...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα