• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ήταν απλά πιο γρήγορος...
Παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Marquez
Νέα 14/04/2014 - 23:46

Ο Dani Pedrosa παραδέχτηκε ότι δεν είχε το ρυθμό να χτυπήσει τον ομόσταυλό του στο χτεσινό αγώνα του Τέξας. Ο βετεράνος Ισπανός του HRC τερμάτισε στη δεύτερη θέση, τέσσερα δευτερόλεπτα πίσω από τον Marquez, αλλά τόνισε ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί να βελτιώνεται για να κοντράρει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

 

Μετά το τέλος και του δεύτερου γύρου, ο Dani είναι δεύτερος στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος, 14 βαθμούς πίσω από τον Marc Marquez. "Δεν μπορούσα ν' ακολουθήσω το ρυθμό του κι έτσι έμεινα στη δεύτερη θέση", παραδέχτηκε.

 

"Θα προσπαθήσουμε όμως να βελτιωθούμε κι άλλο. Πάντως είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα", πρόσθεσε ο Pedrosa, ο οποίος αποκάλυψε ότι κράτησε τη ψυχραιμία του όταν είδε τον Lorenzo να κάνει το λάθος στην εκκίνηση! "Ήταν μια σημαντική στιγμή. Όταν τον είδα να περνάει, πίστεψα ότι μπορεί εγώ να έκανα κάτι λάθος".

 

"Ευτυχώς όμως κράτησα τη ψυχραιμία μου και τη θέση μου. Στη συνέχεια έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, αλλά ο Marc ήταν πιο γρήγορος. Αν και προσπαθούσα να βελτιωθώ σε κάθε στροφή, εν τούτοις ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσω έδαφος και η διαφορά μας σε κάθε γύρο αυξανόταν", είπε.

 

"Στο τέλος ήταν αρκετά πιο μπροστά από εμένα. Δεν είχα κι εγώ κανέναν κοντά κι έτσι απλά διατήρησα το ρυθμό μου όσο καλύτερα μπορούσα. Έμαθα μερικά πράγματα σε αυτόν τον αγώνα, τα οποία θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε στη συνέχεια για να βελτιωθούμε και να μπορούμε να παλέψουμε περισσότερο την επόμενη φορά".

 

Επόμενο άρθρο »

"Καταστροφή" για A.Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon 2ο Σκέλος: Απόλυτο αφεντικό ο Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα