• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Austin: Νικητής ο εντυπωσιακός Miller!
Σούπερ θέαμα, σούπερ Fenati, εξαιρετικός ο Vazquez!
Νέα 13/04/2014 - 02:29

Σπουδαίο θέαμα - στους λιγοστούς είναι η αλήθεια - φιλάθλους που έδωσαν το παρόν στην COTA, πρόσφεραν οι αναβάτες της μικρής κατηγορίας! O Jack Miller πήρε τη δεύτερή του συνεχόμενη νίκη, κρατώντας τη μοτοσυκλέτα του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στην πρώτη θέση!

 

Στο βάθρο μαζί του, ένας φανταστικός Romano Fenati και ο σταθερός Efren Vazquez. Αυτός που δεν κατάφερε μέχρι το τέλος να διεκδικήσει μια θέση από τους τρεις προαναφερθέντες, ήταν ο Alex Marquez που είχε μια πτώση στον τελευταίο γύρο, προς μεγάλη απογοήτευση του ίδιου και της ομάδας του.

 

Μετά τη νίκη του στο Κατάρ, ο Miller έχει τους περισσότερους βαθμούς που θα μπορούσε και επάξια προηγείται στη βαθμολογία, σημειώνοντας μάλιστα σήμερα και νέο ρεκόρ πίστας, 2:16.342δ! Ο Fenati εντυπωσίασε με το δυνατό του ρυθμό στον αγώνα και στο τέλος πίεσε για τη νίκη, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

 

Τα χαμόγελα όμως τόσο του Team Manager της ομάδας του Fenati, Vittoriano Guareschi, όσο και του Valentino Rossi τα έλεγαν όλα για τον Ιταλό αναβάτη και τη σπουδαία του παρουσία στο Τέξας. Πίσω από τους τρεις πρώτους, ο Alex Rins ήταν τέταρτος αλλά και 7 ολόκληρα δευτερόλεπτα από την κορυφή.

 

Πέμπτος πέρασε τη γραμμή τερματισμού ο Jajub Kornfeil. Στην αρχή του αγώνα είχαμε πολλές πτώσεις αναβατών και συγκεκριμένα στην πρώτη στροφή της πίστας. Ανάμεσα στους άλλους και ο δικός μας Θανάσης Σίσσης, ο οποίος δεν ξεκινά καλά τη νέα αγωνιστική σεζόν στη νέα του ομάδα. Μετά την αρρώστια στο Κατάρ και την απουσία του από τον εκεί αγώνα, ο Ελληνο-αυστραλός δεν κατάφερε να πάρει βαθμό-ους ούτε στην Αμερική.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο πρώτο συνοδευτικό μας αρχείο και τη βαθμολογία στο δεύτερο!

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon 1ο Σκέλος: Κυριαρχία Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Δεν ανησυχώ για τους άλλους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα