• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Austin: Ο Miller την pole!
Σημειώνοντας νέο ρεκόρ απόλυτου γύρου!
Νέα 12/04/2014 - 23:45

Σπάζοντας την κυριαρχία των Honda για πρώτη φορά αυτό το Σ/Κ, ο Jack Miller πήρε την pole position στην πίστα του Τέξας, οδηγώντας ωραία την  καινούργια του μοτοσυκλέτα (ΚΤΜ) και κάνοντας νέο ρεκόρ απόλυτου γύρου, χάρη στο 2:16.342δ.

 

Από εκεί και κάτω έχουμε τρεις Honda που κυνήγησαν τον Αυστραλό, με τον Efren Vazquez να τον πλησιάζει στα 0,347δ. Ο Alex Rins ήταν ιδιαιτέρως δυνατός και ο τελευταίος που έμεινε κάτω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Miller.

 

Ο Rins άφησε στην τέταρτη θέση τον ομόσταυλό του Alex Marquez για σχεδόν μισό δευτερόλεπτο, με τις διαφορές από τον μικρότερο αδερφό του Marc Marquez και κάτω να ξεπερνούν το ένα δευτερόλεπτο. Την πεντάδα έκλεισε ο πολύ καλός Niccolo Antonelli.

 

Ο αναβάτης του Valentino Rossi, Romano Fenati κατάφερε να ανέβει στην έβδομη θέση χάρη στον προτελευταίο του γύρο, ενώ ο Brad Binder ήταν η καλύτερη Mahindra παρά τη θεαματική πτώση που είχε. Πολύ χαμηλά ο Θανάσης Σίσσης, ολοκλήρωσε 26ος χωρίς να πλησιάσει τον καλό του χρόνο νωρίτερα στις ΕΔ3 (2:18.673δ).

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Austin: Ρεκόρ και pole για τον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Aragon: Ο Sykes την pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα