• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 ΕΔ3: Φοβερός ανταγωνισμός!
Ο Luthi στο τέλος μπροστά από Vinales-Rabat!
Νέα 12/04/2014 - 20:11

Καταπληκτική ήταν η διαδικασία των τρίτων ελεύθερων δοκιμών της μεσαίας κατηγορίας, όσον αφορά στον ανταγωνισμό, που κράτησε το ενδιαφέρον ψηλά μέχρι το τελευταίο λεπτό όταν και ο Thomas Luthi κατάφερε να αρπάξει την πρώτη θέση με χρόνο 2:10.871δ, τρία δέκατα πάνω από το απόλυτο ρεκόρ πίστας που κατέχει ο Scott Redding από πέρυσι!

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι 19 πρώτοι αναβάτες στις ΕΔ3 είχαν διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο! Ο δεύτερος Maverick Vinales αποδεικνύει το εξαιρετικό του ταλέντο, έχοντας προσαρμοστεί γρήγορα στην τεχνική πίστα του Τέξας και παρά το ότι είναι rookie στην κατηγορία, έχει όλα τα εφόδια να χτυπήσει μια θέση στο βάθρο στον αυριανό αγώνα!

 

Φυσικά πρώτα θα πρέπει να πάρει μια καλή θέση στις κατατακτήριες δοκιμές αργότερα μέσα στην ημέρα, εκεί όπου θα έχει να αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό Tito Rabat, ο οποίος για μια ακόμη φορά κατατάσσεται στην τρίτη θέση, με διαφορά όμως που ξεπέρασε για ελάχιστα τα 150 χιλιοστά από την κορυφή.

 

Ο Jonas Folger ήρθε τέταρτος, μπροστά από τον κυρίαρχο χτες Johann Zarco, ο οποίος έφερε την Caterham Suter του στην πέμπτη θέση σήμερα, μόλις 39 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Aegerter. Ο Simone Corsi είναι έβδομος και ο μόνος Ιταλός στη δεκάδα, με τον Julian Simon να ακολουθεί.

 

Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο δυνατός είναι ο ανταγωνισμός στη μεσαία κατηγορία, είναι το γεγονός ότι από την 6η μέχρι την 15η θέση, η διαφορά είναι κάτω από τρία δέκατα! Τη δεκάδα έκλεισαν οι Mika Kallio και Xavier Simeon.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Aragon: Ο Sykes την pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Austin ΕΔ3: Τρεις Honda στο προσκήνιο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα