• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin ΕΔ3: Τρεις Honda στο προσκήνιο!
Με διαφορά 1ος ο Marquez, στο 2-3 οι Bradl-Pedrosa
Νέα 12/04/2014 - 19:52

Οδηγώντας πανέμορφα τη μοτοσυκλέτα του, ο Marc Marquez επιβεβαίωσε ότι είναι κυριολεκτικά ανίκητος στην πίστα του Τέξας, αν συνεχίσει με αυτόν το ρυθμό!

 

Ο Ισπανός με άνεση πλησίασε πολύ κοντά στο απόλυτο ρεκόρ πίστας, σταματώντας το χρονόμετρο στο 2:03.046δ, μόλις 25 χιλιοστά πάνω από τον καλύτερο χρόνο που έχει σημειωθεί ποτέ στην αμερικάνικη πίστα.

 

Αυτός που κατάφερε να πλησιάσει τον Marquez, αν και η διαφορά του είναι στο 0.745δ, ήταν ο πολύ καλός Stefan Bradl, ο οποίος απέκτησε και ψυχολογικό πλεονέκτημα λίγο πριν τις βραδινές (ώρα Ελλάδας) κατατακτήριες.

 

Ο Γερμανός μάλιστα έριξε πάνω από ένα δευτερόλεπτο το χτεσινό καλύτερό του χρόνο, δείχνοντας έτοιμος να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν για κάτι καλό. Στην τρίτη θέση, με διαφορά μόλις στα 14 χιλιοστά, ο Dani Pedrosa.

 

Πολύ κοντά στο χρόνο του βετεράνου του HRC ήταν και ο Andrea Dovizioso, που ήταν η καλύτερη Ducati τερματίζοντας στην τέταρτη θέση. Πολύ καλός στα τελευταία λεπτά ο Bradley Smith, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πέμπτη θέση, εξασφαλίζοντας απευθείας συμμετοχή στις ΚΑΤ2.

 

Η δεύτερη Ducati της δεκάδας ήταν αυτή του Andrea Iannone, ο οποίος νίκησε για 71 χιλιοστά τη μοτοσυκλέτα του Jorge Lorenzo, ο οποίος μαζί με τον Valentino Rossi - ο Ιταλός έμεινε στη δέκατη θέση - χρειάζεται να βελτιωθούν για τις κατατακτήριες που ακολουθούν.

 

Θέση στις ΚΑΤ2 πήρε και ο Cal Crutchlow, ο οποίος είχε αποτύχει να πάρει την απευθείας πρόκριση στον προηγούμενο γύρο του Κατάρ. Τέλος, έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι ο μικρός Espargaro άφησε εκτός δεκάδας τον πιο έμπειρο αδερφό του! Μαζί με τον Aleix, τη μια από τις δυο θέσεις στις ΚΑΤ1 που οδηγούν στις ΚΑΤ2, θα διεκδικήσει και ο απογοητευμένος Alvaro Bautista.

 

Δείτε τα συνδυασμένα αποτελέσματα των ΕΔ1-2-3 στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 ΕΔ3: Φοβερός ανταγωνισμός!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Austin: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα