• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Austin: ΕΔ3
Ξεχώρισε ο Vazquez, το 1-2-3 έκανε η Honda!
Νέα 12/04/2014 - 19:30

Η δεύτερη ημέρα στο Τέξας επιβεβαίωσε τη δυναμική της νέας μοτοσυκλέτας που η Honda έφερε στη μεσαία κατηγορία για να χτυπήσει τις δυνατές ΚΤΜ. O Efren Vazquez ήταν ο καλύτερος όλων και μάλιστα με διαφορά 0,636δ από το δεύτερο, έχοντας εξαιρετική παρουσία σήμερα το πρωί (ώρα Τέξας).

 

Το δίδυμο της Estrella Galicia ακολουθεί, με τον Alex Marquez να επικρατεί 0,129δ του ομόσταυλού του - Alex Rins - και να σκορπίζει χαμόγελα στο HRC που βλέπει τρεις μοτοσυκλέτες του να κυριαρχούν στις ΕΔ3!

 

Μετά τους τρεις Ισπανούς μπροστά, ακολουθεί ο Antonelli πάνω στην ΚΤΜ του. Οι δυο αναβάτες της Πρωταθλήτριας Team Calvo ακολουθούν με σχεδόν πανομοιότυπο χρόνο! Ο Isaac Vinales είναι πέμπτος και μόλις 11 χιλιοστά μπροστά από τον Jakub Kornfeil.

 

Ο πολύ καλός χτες Jack Miller, έπεσε στην έβδομη θέση σήμερα και με διαφορά πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Vazquez! Ο Masbou κατάφερε να ανέβει στην όγδοη θέση, μπροστά από τον McPhee και τον Danny Kent που κλείνει τη δεκάδα.

 

Ο Θανάσης Σίσσης παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένος, καθώς αρχίζει να βρίσκει τις κατάλληλες ρυθμίσεις για την απαιτητική πίστα του Τέξας και σκαρφάλωσε στην 15η θέση με τον τελευταίο του γύρο, ρίχνοντας τη διαφορά του στα 2,1δ. Μάλιστα, ο νεαρός Ελληνο-αυστραλός ήταν η καλύτερη Mahindra του grid στις ΕΔ3!

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Austin ΕΔ3: Τρεις Honda στο προσκήνιο!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ευτυχώς δεν ήταν ελικόπτερο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα