• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Εδώ θα εκμεταλλευτούμε το μαλακό!
Άρρωστος ο Dovizioso από την περασμένη Κυριακή
Νέα 11/04/2014 - 11:34

Ο Cal Crutchlow ελπίζει ότι το έξτρα μαλακό ελαστικό της Bridgestone, που θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Ducati και στις OPEN συμμετοχές, θα του δώσει το πλεονέκτημα στην πίστα του Τέξας. Στην προηγούμενη πίστα του Κατάρ, ο Βρετανός χρησιμοποίησε το μεσαίο ελαστικό, αλλά στο Austin η πίστα είναι πιο ευνοϊκή και ενδεχομένως να καταφέρει να βγάλει τον αγώνα με το έξτρα μαλακό!

 

"Σίγουρα το Σ/Κ θα είναι δύσκολο, αλλά ενδεχομένως να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε το έξτρα μαλακό ελαστικό εδώ. Θα δούμε. Ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρουμε να το χρησιμοποιήσουμε, διότι αυτή η πίστα - νομίζω - δεν φθείρει τα ελαστικά τόσο", σχολίασε ο Crutchlow.

 

Οι Εργοστασιακές συμμετοχές της Yamaha και της Honda έχουν να διαλέξουν από το μεσαίο και το σκληρό ελαστικό της Bridgestone.

 

Ο Crutchlow ήταν πέρυσι τέταρτος στον αγώνα του Austin, τερματίζοντας πάνω στην Yamaha Tech 3 του μόλις τρία δευτερόλεπτα πίσω από την M1 του Lorenzo, ενώ κέρδισε τον Valentino Rossi που - όπως και οι υπόλοιποι εργοστασιακοί της Honda και της Yamaha - είχαν το πλεονέκτημα των ιδιωτικών δοκιμών πριν τον αγώνα του 2013.

 

"Πέρυσι έκανα έναν από τους καλύτερούς μου αγώνες! Δεν είχαμε πάρει μέρος στις δοκιμές, όπως οι άλλοι. Ήμουν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά κατάφερα να κάνω έναν καλό αγώνα. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά! Αν καταφέρω και κάνω εξίσου καλό αγώνα, όπως και πέρυσι, μπορεί και να αποσυρθώ όπως έκανε ο Colin!" αστειεύτηκε.

 

Στις δυσκολίες που κρύβει η πίστα του Τέξας για τις Ducati, στάθηκε και ο Andrea Dovizioso, ο οποίος ελπίζει να κάνει ένα καλό Σ/Κ. Ο Ιταλός αναβάτης μάλιστα, αποκάλυψε ότι είναι άρρωστος από την περασμένη Κυριακή!

 

Επόμενο άρθρο »

Αντιδράσεις για το ελαστικό του '13

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Η Honda δεν θα το αφήσει έτσι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα