• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Η Honda δεν θα το αφήσει έτσι!
Σε κάποια στιγμή θα μας βοηθήσει με την RCV1000R
Νέα 11/04/2014 - 11:11

Ο Nicky Hayden ετοιμάζεται για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πάνω σε μοτοσυκλέτα της Honda, κάτι που είχε να συμβεί από το 2008! Δυστυχώς όμως, τα πράγματα και οι ελπίδες του Αμερικανού για μια ανταγωνιστική RCV1000R δεν επιβεβαιώθηκαν.

 

"Δεν είναι εύκολο. Προφανώς κι ελπίζαμε ότι επιστρέφοντας στην Honda θα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα, αλλά έπεσαν και πολλοί αναβάτες και το εκμεταλλευτήκαμε", δήλωσε ο Αμερικανός που ήταν όγδοος στο Κατάρ.

 

"Αν θέλουμε να μπούμε και πάλι στη δεκάδα αυτό το Σ/Κ, θα πρέπει να κερδίσουμε περισσότερους". Την ώρα που η νέα Honda τα βρίσκει σκούρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η OPEN Yamaha του A.Espargaro εντυπωσίασε στον πρώτο αγώνα και πήρε την τέταρτη θέση. Ο Hayden παραδέχεται ότι η M1 του Ισπανού έχει το πλεονέκτημα για την ώρα.

 

"Ναι, έτσι δείχνουν τα πράγματα για τώρα, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Είμαι βέβαιος ότι η Honda δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι και θα μας βοηθήσει σε κάποια φάση. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να δουλεύουμε σκληρά. Προσωπικά, επιστρέφοντας και πάλι σε Honda, υπάρχουν μερικά πράγματα που προσπαθώ να βελτιώσω και να εκμεταλλευτώ μερικά από τα πλεονεκτήματα αυτής της μοτοσυκλέτας σε σχέση με την προηγούμενη".

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Εδώ θα εκμεταλλευτούμε το μαλακό!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Το ενδιαφέρον στρέφεται στο Τέξας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα