• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Πιο άνετος" ο Marquez φέτος
Πριν τον κάθε γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
Νέα 07/04/2014 - 15:16

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez μίλησε στο motogp.com για την προσέγγιση που έχει φέτος πριν τους αγώνες του Πρωταθλήματος, αλλά και για τη συμμετοχή του ανάμεσα στους θρύλους του αθλήματος!

 

Λίγες ημέρες απέμειναν για το δεύτερο γύρο Πρωταθλήματος, στο Austin του Τέξας, σε μια πίστα όπου πέρυσι ο 20χρονος τότε αναβάτης πήρε την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία! Φέτος, ο Marquez δηλώνει ότι είναι πιο άνετος, καθώς προετοιμάζεται για το αμερικάνικο GP. "Ναι, σαφώς φέτος η διαφορά είναι στο πως αισθάνομαι πριν από κάθε γύρο... και είναι αρκετά μεγάλη διαφορά".

 

"Ειδικότερα επειδή μετά από ένα χρόνο έχεις περισσότερη εμπειρία και φυσικά μετά την κατάκτηση του Τίτλου έχεις και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Πέρυσι, πηγαίνοντας σε κάποιες πίστες είχα ερωτηματικά, όπως αν θα προσαρμοστώ καλά εκεί, θα είναι εύκολα ή δύσκολα; Αντιθέτως φέτος έχω την περσινή εμπειρία. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο νοιώθω και πιο άνετος, ειδικά τις ημέρες λίγο πριν την έναρξη ενός GP", πρόσθεσε.

 

Πριν μερικές ημέρες, ο Marquez βραβεύτηκε στα "Laureus World Sports Awards" με το World Breakthrough Award. "Όταν πήγα στα βραβεία, το συναίσθημα ήταν φανταστικό! Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στα οποία έχω παραβρεθεί. Ειδικά διότι όταν πας εκεί, συναντάς όλους τους θρύλους... και είναι πολύ ωραία να είσαι ανάμεσά τους! Αλλά και όταν βραβεύτηκα, το συναίσθημα ήταν απίστευτο".

 

Παρόντες στα βραβεία ήταν και δυο θρύλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Mick Doohan και ο Giacomo Agostini, τα ρεκόρ των οποίων είναι δύσκολο να καταρριφθούν. Αν και πολλοί προβλέπουν ότι ο νεαρός Ισπανός έχει όλα τα φόντα να κατορθώσει κάτι τέτοιο, ο ίδιος ο Marquez παραμένει προσγειωμένος.

 

"Όταν μιλάς με τον Doohan, τον Agostini ή κάποιον άλλον, νοιώθεις απίστευτα διότι είναι θρύλοι στο MotoGP. Μερικές φορές σκέφτεσαι ότι έκαναν φοβερή καριέρα, θα προσπαθήσω κι εγώ να κάνω κάτι αντίστοιχο, αλλά είναι πραγματικά σχεδόν ακατόρθωτο! Η νοοτροπία μας είναι να κερδίσουμε το 2014 και την επόμενη χρονιά θα δούμε τι θα γίνει. Ποτέ δεν σκεφτόμαστε το μέλλον".

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Η Κολομβία είναι τρελή για MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Για όσο μπορώ ακόμα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα