• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Για όσο μπορώ ακόμα...
... θα οδηγώ μοτοσυκλέτες!
Νέα 07/04/2014 - 12:21

Πριν λίγες ημέρες, ο Valentino Rossi έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην τηλεόραση Sky Italia. Πέρα από την αποκάλυψη ότι θέλει να ανανεώσει με την Yamaha, ο Ιταλός θρύλος μίλησε για τις μάχες που έχει δώσει, τους διαδόχους του, αλλά και τι κρύβει το μέλλον μετά το τέλος της καριέρας του.

 

"Είναι πολύ καλός, με κάνει και ανησυχώ! Από την άλλη όμως είναι καλό παιδί και πάντα έτοιμος να ριχτεί στη μάχη. Ξέρει πολύ καλά να οδηγά μοτοσυκλέτα κι έχει συνεχώς την επιθυμία για νίκη, να είναι μπροστά... είναι ένας μεγάλος αντίπαλος", σχολίασε ο Vale για τον Marc Marquez. "Θα του πάρει πολύ χρόνο να σπάσει το ρεκόρ μου, αλλά έχει τις δυνατότητες. Δεν ξέρω αν θα με πειράξει αν το καταφέρει. Τώρα δεν είναι κοντά και θέλει πολλές νίκες για να το καταφέρει".

 

Για τη σχέση του με τον Lorenzo, η οποία έχει βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με το παρελθόν, σχολίασε: "Είναι καλή. Έχουμε ωριμάσει και οι δυο μας, είχαμε μεγάλη αντιπαλότητα στο παρελθόν αλλά τώρα έχουμε μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Αυτό μας βοηθά να συνεργαζόμαστε για να βοηθήσουμε την Yamaha. Φυσικά αυτός είναι ο πρώτος μου αντίπαλος κι εγώ ο πρώτος δικός του. Μου αρέσει όμως που τον έχω ομόσταυλο κι ελπίζω να μείνει στην Yamaha".

 

Οι μάχες που έχει δώσει με τον Lorenzo στο παρελθόν είναι πολλές, κάτι που έφερε στη μνήμη του Rossi κι άλλες μεγάλες μάχες των προηγούμενων ετών. "Έδωσα τόσες πολλές μάχες! Με τον Capirossi στα 250, μετά με τον Biaggi, τον Gibernau και πάλι τον Capirossi στα 500 και στη συνέχεια με τον Stoner, τον Pedrosa, τον Lorenzo και τώρα τον Marquez. Πάντα γίνονται όλο και πιο δυνατοί".

 

Όταν με το καλό κρεμάσει την αγωνιστική του φόρμα, είναι σίγουρος ότι η Ιταλία θα έχει μεγάλους αναβάτες να την αντιπροσωπεύσουν επάξια. "Υπάρχουν πολύ δυνατοί Ιταλοί αναβάτες κατά τη γνώμη μου. Θα έλεγα τους Fenati, Antonelli, Bagnaia, Morbidelli. Είναι και ο αδερφός μου που φέτος αγωνίζεται στο Ισπανικό πρωτάθλημα, ο Bulega και σίγουρα ξεχνάω κάποιους. Υπάρχουν τουλάχιστον δέκα που έχουν τις δυνατότητες να με διαδεχτούν".

 

Δυο από τους προαναφερθέντες Ιταλούς αναβάτες, ανήκουν φυσικά στην ομάδα του Rossi στην Moto3 (SkyVR46). "Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα πορεία μας. Διασκεδάζουμε με την ομάδα και η συνεργασία μας με τον Sky είναι καλή. Έχουμε υψηλού επιπέδου ανθρώπους γύρω από τον Fenati και τον Bagnaia. Πρέπει να παραδεχτώ πάντως, ότι στο Κατάρ - ειδικά ο Fenati - μας απογοήτευσε γιατί περιμέναμε πολύ περισσότερα από αυτόν. Έχει σίγουρα τις δυνατότητες. Είμαστε όμως καινούργια ομάδα και θέλουμε χρόνο για να κάνουμε τη διαφορά".

 

Όσο για τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη, τους τέσσερεις τροχούς; "Λατρεύω να οδηγώ αυτοκίνητα, είναι το μεγάλο μου πάθος και έχω οδηγήσει σε ράλλυ, στην Monza στο τέλος κάθε χρονιάς. Έχω συμμετάσχει και στο WRC, αλλά έχω αποφασίσει ότι για όσο μπορώ ακόμα θα οδηγώ μοτοσυκλέτες. Μετά θα δούμε τι θα γίνει...".

 

Επόμενο άρθρο »

"Πιο άνετος" ο Marquez φέτος

« Προηγούμενο άρθρο

O Albesiano για τα σχέδια της Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα