• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Η Κολομβία είναι τρελή για MotoGP!
Το κοινό ήταν παθιασμένο, φώναζε και ούρλιαζε!
Νέα 07/04/2014 - 09:32

Πριν το δεύτερο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, ο Jorge Lorenzo ολοκλήρωσε ένα τριήμερο ταξίδι (για προωθητικούς λόγους) στη Νότια Αμερική. "Δεν το περίμενα και είμαι πολύ χαρούμενος από τους ανθρώπους στην Κολομβία. Πρόκειται για μια σημαντική αγορά για την Yamaha και όλοι τους είναι τρελοί για το MotoGP", δήλωσε ο Ισπανός αναβάτης της Movistar Yamaha.

 

"Ποτέ δεν πίστευα ότι θα υπήρχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον σε μια χώρα όπου δεν αγωνιζόμαστε. Όλοι ήταν τόσο φιλικοί και ήξεραν ποιός είμαι! Θέλω να ευχαριστήσω την Incolmotos που μου έδωσε την ευκαιρία να ανακαλύψω πόσο σημαντικό είναι το MotoGP στη Λατινική Αμερική. Η εμπειρία μας στην πίστα Tocancipa ήταν εκπληκτική. Ήταν φανταστικό να βλέπουμε το κοινό τόσο παθιασμένο, να φωνάζει και να ουρλιάζει! Ελπίζω το MotoGP να έρθει στην Κολομβία σύντομα", πρόσθεσε.

 

"Όπως και στην Κολομβία, έτσι και στο Μεξικό μας συμπεριφέρθηκαν σαν αστέρες και ήμουν πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που ήμουν εκεί. Είχαμε μόνο μια ημέρα, αλλά οι άνθρωποι ήταν παθιασμένοι και ενθουσιασμένοι και πολύ φιλικοί! Είναι πολύ σημαντικό να προωθήσουμε το άθλημα σ' αυτές τις χώρες, που δεν έχουν ζωντανούς αγώνες όπως στην Ευρώπη. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα στη Λατινική Αμερική", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του.

 

Παρά το γεγονός ότι ο βραζιλιάνικος γύρος ακυρώθηκε για το 2014, το MotoGP επιστρέφει στη Νότια Αμερική φέτος - για πρώτη φορά από το Rio και το 2004 - και συγκεκριμένα στην Αργεντινή όπου θα γίνει ο τρίτος γύρος Πρωταθλήματος.

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Με οδηγό το 2013!

« Προηγούμενο άρθρο

"Πιο άνετος" ο Marquez φέτος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα