• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο
Παραδέχεται ότι δεν είναι έτοιμος για τον γύρο του Κατάρ
Νέα 19/03/2014 - 09:49

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Nicky Hayden ανυπομονεί να ξεκινήσει το νέο Πρωτάθλημα, αν και παραδέχεται ότι δεν είναι στην κατάσταση που ήλπιζε. Ο Αμερικανός ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα του, έχοντας υπογράψει με την ομάδα του Aspar κι επιστρέφοντας σε μοτοσυκλέτα της Honda (OPEN).

 

Ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία του να οδηγήσει τη νέα RCV1000R - στην εξέλιξη της οποίας είχε βοηθήσει ο Casey Stoner - έδωσαν τη θέση τους στην απογοήτευση όταν συνειδητοποίησε τη μεγάλη διαφορά που τον χωρίζει από τους μπροστά και ειδικά από την OPEN Yamaha του Aleix Espargaro.

 

"Αν και το τελευταίο τεστ ήταν καλό και σημειώσαμε καλή πρόοδο, ειλικρινά περίμενα ότι θα ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι για τη νέα σεζόν και πιο κοντά στην κορυφή", εξήγησε ο Hayden. "Στον τομέα της επικοινωνίας και των διαπροσωπικών σχέσεων με τους μηχανικούς στην ομάδα, βρισκόμαστε σε ολοένα και καλύτερη κατάσταση".

 

"Αυτός θα είναι ο πρώτος μου αγώνας με Honda και η αίσθηση που έχω από το πλαίσιο με βοηθάει σίγουρα... είναι διασκεδαστική στην οδήγηση! Είμαι ενθουσιασμένος για την καινούργια αυτή περιπέτεια. Ξέρουμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα, διότι ο ανταγωνισμός είναι υψηλός, αλλά μόνο και μόνο το γεγονός ότι είμαι εδώ, στο MotoGP, είναι μια πηγή ικανοποίησης και μου δίνει το κίνητρο να κάνω καλή δουλειά", πρόσθεσε.

 

Τέλος, υπογράμμισε ότι το Losail δεν είναι ανάμεσα στις αγαπημένες του πίστες, αλλά του αρέσει το γεγονός ότι ο αγώνας γίνεται υπό το φως των προβολέων!

 

Επόμενο άρθρο »

Redding: Η καλύτερη OPEN Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανυπόμονος ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα