• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Η καλύτερη OPEN Honda!
Αυτός είναι ο στόχος του Βρετανού για το Κατάρ
Νέα 19/03/2014 - 10:26

Ο Scott Redding θέλει να είναι αυτός η καλύτερη OPEN Honda στο Κατάρ, με τον Βρετανό άσο να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του νεαρού αναβάτη, τον βρίσκει στην ομάδα του Fausto Gresini, όντας ένας από τους τέσσερεις οδηγούς της RCV1000R στο grid της νέας σεζόν. Τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας OPEN μοτοσυκλέτας της Honda δεν ήταν ενθαρρυντικά, με την OPEN Yamaha των Aleix Espargaro και Colin Edwards να κυριαρχεί στα χειμερινά τεστ.

 

Έχοντας αυτό κατά νου, ο Redding ελπίζει να είναι η καλύτερη OPEN Honda στον αγώνα του Κατάρ, με βασικότερο αντίπαλό του στη μάχη αυτή, τον Αμερικανό Nicky Hayden. Φυσικά, ο αναβάτης που τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Moto2 πέρυσι, δεν πρέπει να παραβλέπει και τον ανταγωνισμό που ακούει στο όνομα Hiroshi Aoyama και Karel Abraham.

 

"Το να αγωνίζεται στο MotoGP είναι το όνειρο κάθε αναβάτη κι έτσι αυτή η Κυριακή στο Κατάρ θα είναι πολύ ιδιαίτερη", αποκάλυψε ο Βρετανός οδηγός. "Όταν πάρω θέση στο grid για πρώτη φορά, φαντάζομαι θα έχω άγχος αλλά θα είμαι και περίεργος να δω τι μπορούμε να καταφέρουμε στη νέα αυτή περιπέτεια που ανοίγεται μπροστά μου".

 

"Στόχος μας αυτή τη στιγμή, είναι να τερματίσουμε ως η καλύτερη OPEN Honda, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να κερδίσουμε τον Nicky Hayden και αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, δεδομένης της διαφοράς εμπειρίας ανάμεσά μας. Έχω πολλά ακόμα που πρέπει να μάθω: για τα ελαστικά, για τα ηλεκτρονικά και φυσικά για το πως είναι στην πραγματικότητα να αγωνίζεσαι επί 22 γύρους πάνω σε μια MotoGP μοτοσυκλέτα", πρόσθεσε.

 

Τέλος, σημείωσε ότι "... μου αρέσει η πίστα του Κατάρ και η εμπειρία του να αγωνίζεσαι βράδυ είναι μοναδική. Παράλληλα, είναι ωραίο που ξέρω ότι ο πρώτος μου αγώνας στην MotoGP θα είναι και η 100ή εμφάνισή μου σε GP! Ακόμα και να προσπαθούσα, δεν θα τα κατάφερνα τόσο καλά".

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα