• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανυπόμονος ο Pedrosa!
Θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το 2014
Νέα 19/03/2014 - 09:32

Ο Dani Pedrosa ανυπομονεί να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική σεζόν του 2014 και να αρχίσει με το δεξί το φετινό μαραθώνιο, που ευελπιστεί να ολοκληρωθεί έχοντας καταφέρει να κατακτήσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στη μεγάλη κατηγορία!

 

Ο αναβάτης της Repsol Honda τα πήγε πολύ καλά στα χειμερινά τεστ - όπως δήλωσε και ο ίδιος - ενώ υπογράμμισε ότι έχει κάνει κι ένα σημαντικό βήμα, όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση. Με δεδομένη την εμπειρία και την ταχύτητά του, ο Pedrosa ανυπομονεί να ξεκινήσει η καινούργια πρόκληση της καριέρας του!

 

"Τα χειμερινά τεστ ήταν θετικά για εμάς και κάναμε πάρα πολλούς γύρους, τόσο στην Μαλαισία όσο και στην Αυστραλία. Σημειώσαμε μεγάλη πρόοδο, αλλά όπως πάντα υπάρχει ακόμα περιθώριο για βελτίωση. Μετά την Αυστραλία, έχω ρίξει το βάρος στη φυσική μου κατάσταση και στην έναρξη της νέας σεζόν. Κάθε ημέρα που περνάει είναι φορτωμένη με διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης", τόνισε.

 

"Το Σ/Κ του Κατάρ είναι αρκετά μεγάλο - καθώς είναι το μόνο που διαρκεί τέσσερεις ημέρες - ενώ και η πρόσφυση της πίστας είναι χαμηλή, ειδικά στα πρώτα ελεύθερα. Πλέον ανυπομονώ για την έναρξη του Πρωταθλήματος", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Pedrosa.

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο

« Προηγούμενο άρθρο

φωτ. της Ημέρας: "χιονισμένη εντουράδα"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα