• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Θα είμαστε ανταγωνιστικοί!
Έχουμε μειώσει τη διαφορά μας από τους άλλους
Νέα 18/03/2014 - 17:50

Με ανανεωμένες - και βάσιμες αν κρίνουμε από τα πρόσφατα τεστ σε Μαλαισία και Αυστραλία - ελπίδες ξεκινάει τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Andrea Dovizioso. Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα των κόκκινων, αυτή τη φορά πάνω σε μια μοτοσυκλέτα που είναι σαφώς βελτιωμένη από την προηγούμενη.

 

Το παραπάνω επιβεβαιώνει η εκπληκτική - για τα δεδομένα της Ducati - παρουσία του Dovi στα δυο τεστ της Μαλαισίας. Η αισιοδοξία όμως δεν πηγάζει μόνο από τα καλά αποτελέσματα, αλλά και από την παρουσία του Gigi Dall'Igna, του νέου Γενικού Διευθυντή του Ducati Corse, η συμβολή του οποίου στη βελτίωση της Desmosedici ήταν καταλυτική.

 

Αυτό φαίνεται και από τα πρώτα λόγια του Andrea Dovizioso: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το πως εξελίχθηκαν οι χειμερινές δοκιμές, διότι καταφέραμε να βελτιωθούμε περισσότερο απ' ότι περιμέναμε! Πλέον, η GP14 είναι πιο εύκολη και κάνοντας μερικές αλλαγές, σημειώσαμε ενδιαφέροντες χρόνους", σχολίασε ο Ιταλός άσος.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επικείμενη έναρξη της σεζόν 2014: "Η πίστα στο Κατάρ είναι παράξενη, κυρίως λόγω του ανέμου που στέλνει πολύ άμμο στην άσφαλτο, συν του ότι ο αγώνας είναι νυχτερινός. Είναι μια μεγάλη και γρήγορη πίστα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάμε εκεί με τη νέα μοτοσυκλέτα".

 

"Είμαι σίγουρος ότι θα είμαι γρήγορος στον ένα γύρο, άλλωστε και πέρυσι κατάφερα να κάνω καλές κατατακτήριες. Ο αγώνας ίσως είναι λίγο πιο δύσκολος από τις δοκιμές, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί στην Losail. Είναι βέβαιο ότι έχουμε μειώσει την περσινή μας διαφορά από τους άλλους", ξεκαθάρισε.

 

Επόμενο άρθρο »

Ελεγχόμενη η ECU από το 2016!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez όχι στο 100%

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα