• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez όχι στο 100%
Στόχος οι "πολύτιμοι" βαθμοί στο Κατάρ
Νέα 18/03/2014 - 15:46

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGPMarc Marquez, παραδέχτηκε - λίγες ώρες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο Κατάρ - ότι δεν θα ξεκινήσει την υπεράσπιση του φετινού του Τίτλου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ο νεαρός αναβάτης αναρρώνει ακόμα από τον τραυματισμό του στην περόνη του δεξιού του ποδιού, μετά την πτώση που είχε σε προπόνηση που έκανε στο χώμα, στα μέσα Φεβρουαρίου.

 

Ο 21χρονος, ο οποίος έγραψε ιστορία πέρυσι κατακτώντας τον Τίτλο στην παρθενική του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, αναγκάστηκε να χάσει το μεγαλύτερο μέρος των χειμερινών δοκιμών, εξαιτίας του τραυματισμού του αυτού. Η ανάρρωση του ποδιού του είναι πολύ καλή, αλλά ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ο αγώνας του Κατάρ (23/03) θα αποτελέσει μεγάλη πρόκληση από πλευράς φυσικής κατάστασης.

 

"Προφανώς και ήταν πολύ απογοητευτικό για εμένα, το γεγονός ότι έχασα τα δυο τεστ", σχολίασε ο Marquez. "Τα καλά νέα όμως, είναι ότι είμαι καλύτερα και το κόκκαλο θεραπεύεται. Αυξάνω την ένταση της προπόνησής μου και θα δούμε πως θα είμαι στο Κατάρ. Δεν περιμένω να είμαι στο 100%, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου".

 

"Το πλέον σημαντικό είναι να πάρουμε μερικούς πολύτιμους βαθμούς και να φτάσουμε στο 100% στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος, στο Austin", πρόσθεσε. Παρά την αναποδιά που του έτυχε, ο Marquez ανυπομονεί να ξεκινήσει τον πρώτο του αγώνα ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής! "Το να έρχομαι στο Κατάρ ως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και να υπερασπιστώ τον Τίτλο, είναι κάτι καινούργιο για εμένα. Ξέρω ότι όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω μου. Πέρυσι πήρα εδώ το πρώτο μου βάθρο κι έχω καλές αναμνήσεις".

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Θα είμαστε ανταγωνιστικοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez εναντίον όλων!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα