• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HRC: Έτοιμος για το Κατάρ ο Marquez!
Η καλύτερη επιλογή ήταν να περιμένει
Νέα 17/03/2014 - 14:18

Στο στρατόπεδο της Honda, είναι βέβαιοι ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2013 στο MotoGP, Marc Marquez, θα είναι 100% έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη στον αγώνα του Κατάρ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή που μας έρχεται.

 

Ο 21χρονος αναβάτης έχασε τα τεστ σε Sepang (το δεύτερο) και σε Phillip Island, μετά την πτώση που είχε κατά τη διάρκεια προπόνησης που έκανε, τραυματίζοντας την περόνη του δεξιού του ποδιού. Την τελευταία φορά που ο Ισπανός αναβάτης βρέθηκε σε πίστα, ήταν στις αρχές Φεβρουαρίου στην Μαλαισία, όταν και ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος των δοκιμών.

 

Από την πλευρά του, ο Αγωνιστικός Διευθυντής του HRC, Livio Suppo, δήλωσε σχετικά: "Κατανοώ ότι ο Marc θα ήθελε να οδηγήσει σε ένα από τα δυο τεστ, αλλά η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο ήταν να περιμένει. Απέδειξε στο πρώτο τεστ, όπως πάντα, ότι είναι γρήγορος από την πρώτη στιγμή".

 

"Καταλαβαίνω ότι το να φτάνεις στον πρώτο αγώνα της χρονιάς με μόλις τρεις ημέρες δοκιμών και σχεδόν δυο μήνες απουσίες από τις πίστες δεν είναι ό,τι καλύτερο, ωστόσο θεωρώ ότι έχει το ταλέντο να διαχειριστεί την κατάσταση. Ελπίζω ότι θα είναι κοντά στα φυσιολογικά επίπεδα. Το Κατάρ έχει μεγαλύτερη διάρκεια από τα άλλα Σ/Κ, μιας και ξεκινάει την Πέμπτη, κι αυτό είναι καλό για τον ίδιο ώστε να επανέλθει σταδιακά στον καλό του εαυτό".

 

Επόμενο άρθρο »

Πιο αισιόδοξος ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

O Borsoi μιλά για τον Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα