• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πιο αισιόδοξος ο Rossi!
Μπορώ να παλέψω με τους τρεις Ισπανούς μπροστά
Νέα 17/03/2014 - 14:41

Ο Valentino Rossi είναι βέβαιος ότι θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικός φέτος και θα αποτελέσει μεγαλύτερη απειλή για τους τρεις Ισπανούς, οι οποίοι και είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον την περσινή σεζόν.

 

Ο Ιταλός σούπερ-σταρ ήταν εντυπωσιακός στα χειμερινά τεστ, έχοντας υποθήκη μια δεύτερη θέση στην Sepang1 και μια πρωτιά στο επαναληπτικό τεστ της Μαλαισίας (μοιράστηκε την πρώτη θέση με τον Dani Pedrosa).

 

Ο Vale φαίνεται ότι έχει αφήσει στο παρελθόν τα δυο καταστροφικά χρόνια στην Ducati και είναι αισιόδοξος ότι το 2014 θα είναι πιο ανταγωνιστικός απ' ότι πέρυσι. "Είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και τα χειμερινά τεστ φέτος ήταν πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρυσι", σχολίασε ο 35χρονος άσος.

 

"Ήμουν δυνατός στην Sepang1 και στην Sepang2 και γρήγορος στο Phillip Island. Πέρυσι είχα πολλά προβλήματα, αλλά τώρα νοιώθω καλύτερα στη μοτοσυκλέτα, την οποία έχουμε βελτιώσει και μπορώ να την οδηγήσω στο όριο. Στόχος μου είναι να προσπαθήσω να είμαι πιο ανταγωνιστικός απ' ότι πέρυσι. Γνωρίζω όμως ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, διότι το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Οι πρώτοι τρεις είναι πολύ δυνατοί, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορώ να παλέψω μαζί τους", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

φωτ. της Ημέρας: "Δεν σταματάμε..."

« Προηγούμενο άρθρο

HRC: Έτοιμος για το Κατάρ ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα