• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο πλευρό παιδιών με καρκίνο, ο Lorenzo
… καθώς παρευρέθηκε στα εγκαίνια μονάδας νοσοκομείου με το όνομά του…
Νέα 12/05/2009 - 08:29
Τη Δευτέρα που μας πέρασε, ο Jorge Lorenzo βρέθηκε στα εγκαίνια μιας ειδικής νοσοκομειακής μονάδας, στο Νοσοκομείο “Universitario Vall d’Hebron” στη Βαρκελώνη για παιδιά που υποφέρουν από καρκίνο, στην οποία δόθηκε και το όνομά του!

Κατά την συνέντευξη τύπου, μαζί με τον Lorenzo παρευρέθηκαν και οι Dr. Sanchez Toledo (Επικεφαλής της Ειδικής Παιδιατρικής Μονάδας), Sergi Pastor (Αντιπρόσωπος Scalextric & Tecnitoys), Marina San-Martin (Διευθύντρια Anima Fundacion) και Monica Revilla (PlayStation PR), όλοι όσοι εμπλέκονται στο συγκεκριμένο project.

Ο Ισπανός αναβάτης της Fiat Yamaha, Lorenzo, μιλώντας για την δουλειά του με την συγκεκριμένη μονάδα, σχολίασε:

“Όταν έρχεσαι σε ένα μέρος σαν κι αυτό, συνειδητοποιείς ότι η ζωή δεν είναι πάντα τόσο δίκαιη, όσο θέλουμε να είναι. Κάποια παιδιά υποφέρουν πάρα πολύ με την υγεία τους και το να μπορείς να τους δώσεις λίγο χρόνο, να προσπαθείς να τους παρακινήσεις, είναι καλό πράγμα”.

Σε ερώτηση σχετικά με τις προσδοκίες του για τον αγώνα του Le Mans, μετά από την απογοητευτική Jerez, ο Jorge δήλωσε:

“Ο τελευταίος αγώνας, προφανώς ήταν πολύ δύσκολος για μας και με την πτώση μου, το σκεφτόμουν πάρα πολύ. Θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλά αποτελέσματα στο Le Mans και να αφήσουμε πίσω μας τον προηγούμενο αγώνα”.

Επόμενο άρθρο »

Στο δρόμο προς την ... 100άρα

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK-Monza (Race2): Μόνος στην κορυφή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα