• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο δρόμο προς την ... 100άρα
Την 99η νίκη της καριέρας του θα αναζητήσει στο LeMans ο Valentino Rossi
Νέα 12/05/2009 - 11:35
Πέρσι στο Le Mans πέτυχε την 90η νίκη της καριέρας του την οποία πανηγύρισε μαζί με τον Angel Nieto που επίσης είχε πετύχει την 90η νίκη της καριέρας του στη συγκεκριμένη πίστα. Φέτος ταξιδεύει στη γαλλική πόλη έχοντας φτάσει στο 100 παρά δύο.

Ο Valentino Rossi απέχει μόλις δύο νίκες από την ... 100άρα και στο Le Mans θα επιδιώξει να φτάσει μια ανάσα από αυτήν. «Οι αναμνήσεις μου από τον περσινό αγώνα είναι απίστευτες. Πέτυχα την 90η νίκη της καριέρας μου και έκανα έναν γύρο για να τιμήσω τον Angel Nieto με τη μοτοσυκλέτα μου, διότι ισοφάρισα το ρεκόρ του. Επίσης υπήρχαν τρεις Yamaha στο βάθρο, το οποίο είναι πολύ θετικό», δήλωσε ο Doctor που προέρχεται από τη σπουδαία εμφάνιση της Jerez όπου πήρε την πρώτη του φετινή νίκη. Όσο για τις προσδοκίες του ενόψει του φετινού αγώνα; «Τα πράγματα είναι εξαιρετικά στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Στη Jerez κάναμε σημαντική πρόοδο. Η μοτοσυκλέτα είναι φανταστική και ήταν υπέροχη νίκη.

Το Le Mans είναι διαφορετικό σιρκουί αλλά η Yamaha είναι πάντα γρήγορη εδώ. Φέτος πολλά έχουν αλλάξει αλλά ελπίζω ακόμα να είμαστε γρήγοροι. Είναι καλό που ξεκουραστήκαμε αυτές τις ημέρες και τώρα φτάνουμε στο Le Mans πλήρως ανανεωμένοι και έτοιμοι για τη μέγιστη δυνατή δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός πολυπρωταθλητής ο οποίος έχει καλή παράδοση στο Le Mans. Συγκεκριμένα μετράει οχτώ παρουσίες στο βάθρο, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν στο ψηλότερο σκαλί (1997-125cc, 2002-MotoGP, 2005-MotoGP, 2008-MotoGP).

Επόμενο άρθρο »

Αναδιάρθρωση στη Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Στο πλευρό παιδιών με καρκίνο, ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα