• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK-Monza (Race2): Μόνος στην κορυφή!
... το αίμα του πίσω, πήρε ο Spies στο 2ο σκέλος με μια μοναχική νίκη…
Νέα 10/05/2009 - 16:28
Με χαρακτηριστική άνεση και “με γεμάτο ρεζερβουάρ…” o Ben Spies κυριάρχησε στο 2ο σκέλος της Monza, χωρίς να απειληθεί από κανέναν συναθλητή του αυτή τη φορά. Βεβαίως ο κύριος αντίπαλός του και πρωτοπόρος της βαθμολογίας Noriyuki Haga, εκτοξεύτηκε νωρίς εκτός πίστας (μόλις στο 2ο γύρο) και εγκατέλειψε, μετά από μια έξοδο/ πτώση στη τελευταία δεξιά στροφή “Parabolica” χωρίς σοβαρό τραυματισμό.

Αρκετά πιο πίσω από τον ασυγκράτητο Αμερικανό, είχαν τις δικές τους μάχες οι Fabrizio και Kyionari με τελικό κατακτητή της 2ης θέσης τον νεαρό Ιταλό. Ο Biaggi ήταν κα πάλι ο αναβάτης με τα περισσότερα λάθη, παραχωρώντας συνεχώς θέσεις, καταλήγοντας να τερματίσει 5ος πίσω από τον ανερχόμενο Βρετανό Jonathan Rea.

Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Ruben Xaus με την επίσης ανανεωμένη BMW S1000RR, που πάλεψε σκληρά με τους Smrz, Checa και Laconi, καταφέρνοντας να μπει άξια στην δεκάδα της τελικής κατάταξης (9ος).

Αξίζει να αναφερθεί ότι η μεγαλύτερη τελική ταχύτητα στον αγώνα του 2ου σκέλους, σημειώθηκε από την Aprilia RSV4 του Max Biaggi φτάνοντας τα 325,8km/h!

Επόμενο άρθρο »

Στο πλευρό παιδιών με καρκίνο, ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK-Monza (Race1): Για μισό λίτρο βενζίνης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα