• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VR 46 Riders Academy
Μια ιταλική ακαδημία για νεαρούς Ιταλούς αναβάτες!
Νέα 14/03/2014 - 15:17

Η VR46 Riders Academy είναι ο νέος χώρος για προπόνηση και εξέλιξη νεαρών Ιταλών αναβατών! Αυτό ανακοίνωσε ο Valentino Rossi, ο οποίος σε συνεργασία με την VR46 - για πρώτη φορά - θα ξεκινήσει να βοηθά με την εμπειρία και τη γνώση του νεαρούς οδηγούς.

 

Βασικός χώρος εξέλιξης των ταλαντούχων οδηγών, το γνωστό Ράντσο του Vale, εκεί όπου ο Ιταλός θρύλος των GP θα αξιολογεί και θα δοκιμάζει τις ικανότητες των αναβατών του. Η Ακαδημία έχει ήδη έξι αναβάτες, τους Franco Morbidelli, Luca Marini, Andrea Migno, Nicolò Bulega, Romano Fenati και Pecco Bagnaia.

 

Οι αγώνες δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ταλέντο. Αυτό το γνωρίζει καλά από την πολύχρονη εμπειρία του ο Valentino Rossi και γι' αυτό έχει φροντίσει να διαθέτει στην Ακαδημία του - πέρα από την έντονη φυσική και ψυχολογική προετοιμασία - την καλύτερη δυνατή υποστήριξη με τεχνικούς και μηχανικούς παγκόσμιου βεληνεκούς. Έτσι, φροντίζει ώστε να διαγράφει ο κάθε αναβάτης ξεχωριστά, μια πορεία που να ταιριάζει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

 

Να σημειώσουμε ότι τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ακαδημίας, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνίζονται στην Sky VR46 ομάδα του Rossi στην Moto3 κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, μια ομάδα που δημιουργήθηκε άλλωστε γι' αυτόν τον σκοπό. Το δίδυμο της ομάδας για φέτος, είναι οι Fenati και Bagnaia.

 

Επόμενο άρθρο »

Σίσσης: Όλο και πιο γρήγορος!

« Προηγούμενο άρθρο

Έξτρα μανέτα για την Movistar Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα