• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σίσσης: Όλο και πιο γρήγορος!
Χαρούμενος με τα αποτελέσματα του πρόσφατου τεστ
Νέα 14/03/2014 - 19:23

Ο Θανάσης Σίσσης ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα του, έχοντας υπογράψει συνεργασία με τον Ινδό κατασκευαστή, την Mahindra, στο Πρωτάθλημα της Moto3. Ο Ελληνοαυστραλός άσος διανύει την τρίτη του χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και πρόσφατα ολοκλήρωσε το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη της νέας σεζόν (Jerez), με θετικό - όπως τόνισε και ο ίδιος - τρόπο.

 

"Δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα και ρυθμίσεις και φτάνουμε στον επιθυμητό στόχο", σχολίασε ο νεαρός αναβάτης. "Οι συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες, κάτι που δεν μας βοήθησε, αλλά δουλέψαμε σκληρά στο να βρούμε καλύτερη πρόσφυση στο πίσω μέρος και δοκιμάζαμε συνεχώς νέες ρυθμίσεις για να νοιώθω πιο άνετα στη μοτοσυκλέτα", πρόσθεσε.

 

"Φεύγω από την Jerez με ικανοποίηση και είμαι σίγουρος ότι θα είμαι όλο και πιο γρήγορος! Πραγματικά το διασκεδάζω που είμαι σ' αυτή την ομάδα κι έχω μπροστά μου μια νέα πρόκληση. Ανυπομονώ για το Κατάρ. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου αγώνες, διότι γίνεται νύχτα και αυτό είναι καλό για εμένα διότι έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι υπό το φως των προβολέων (σ.σ. λόγω speedway)".

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι η Mahindra όχι μόνο είναι ο μοναδικός Ινδός κατασκευαστής του grid, αλλά έχει - πράγμα εντυπωσιακό για μια νέα σχετικά εταιρεία στο Πρωτάθλημα - τις δεύτερες περισσότερες μοτοσυκλέτες στη γραμμή εκκίνησης! Οι αναβάτες της, Brad Binder και Jules Danilo (Ambrogio Racing), Bryan Schouten και Alessandro Tonucci (CIP Moto3), Andrea Locatelliκαι Matteo Ferrari (San Carlo Team Italia) έχουν ακριβώς τις ίδιες μοτοσυκλέτες, όπως και το επίσημο εργοστάσιο που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα με τους Miguel Oliveira και φυσικά τον "δικό μας" Θανάση Σίσση!

 

Επόμενο άρθρο »

φωτ. της Ημέρας: "Δύσκολες καταστάσεις"

« Προηγούμενο άρθρο

VR 46 Riders Academy

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα