• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bridgestone: Ταχύτατος ρυθμός!
Περιμένει πολύ γρήγορους χρόνους στο Κατάρ
Νέα 13/03/2014 - 12:09

Η Bridgestone θεωρεί - βάσει του πρόσφατου τεστ στο Κατάρ - ότι οι χρόνοι στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην εν λόγω πίστα, θα είναι αρκετά κάτω από το 2013. "Το τελευταίο τεστ στο Κατάρ ήταν πολύ παραγωγικό", εξήγησε ο Masao Azuma, αρχιμηχανικός του Τμήματος Εξέλιξης Ελαστικών της εταιρείας.

 

"Τόσο η Bridgestone, όσο και οι ομάδες, κατάφεραν να συλλέξουν πολλά δεδομένα που θα μας βοηθήσουν πολύ στον εναρκτήριο γύρο του Πρωταθλήματος. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος, τόσο στον ένα γύρο όσο και στις προσομοιώσεις και αυτό ήταν ενθαρρυντικό, δεδομένου ότι η πίστα προσφέρει λίγη πρόσφυση σε σχέση με άλλες", πρόσθεσε.

 

"Ο καλύτερος χρόνος του τεστ ήταν 0,6 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από τον καλύτερο γύρο του περσινού αγώνα και πολλοί ήταν οι αναβάτες που έκαναν καλές προσομοιώσεις. Ως εκ τούτου, είμαι ευχαριστημένος που τα ελαστικά του 2014 δούλεψαν καλά εκεί. Θεωρώ ότι είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι για τον πρώτο αγώνα της σεζόν", ολοκλήρωσε.

 

Το φετινό GP στο Κατάρ θα είναι το 11ο, με την πίστα να φιγουράρει στο ημερολόγιο αγώνων του MotoGP από το 2004. Είναι ο εναρκτήριος αγώνας του Πρωταθλήματος από το 2007 και την επόμενη χρονιά ξεκίνησε να διεξάγεται υπό το φως των προβολέων.

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Factory, OPEN, Factory 2

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez2 Test: Ημέρα 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα