• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez2 Test: Ημέρα 2
Πάντα 1ος ο Nakagami, κοντά οι Luthi-Cortese!
Νέα 13/03/2014 - 10:57

Η προτελευταία ημέρα δοκιμών στην πίστα της Jerez, ολοκληρώθηκε χτες με τον Takaaki Nakagami να συνεχίζει να γράφει τους καλύτερους χρόνους της Moto2, αν και αυτή τη φορά ο ανταγωνισμός ήταν αρκετά κοντά του!

 

Ο Ιάπωνας βελτίωσε ελάχιστα το χρόνο του από την πρώτη ημέρα, συνεχίζοντας να δουλεύει στο πλαίσιο, στη γεωμετρία και στην ανάρτηση της μοτοσυκλέτας του ώστε να είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα της σεζόν. Ο καλύτερός του χρόνος, 1:42.547, ήρθε μόλις στον τελευταίο του γύρο!

 

Στη δεύτερη θέση και με διαφορά μόλις 15 χιλιοστών, ο Tom Luthi που δηλώνει συνεχώς το πόσο καλή αίσθηση έχει πάνω στη μοτοσυκλέτα του και ότι ανυπομονεί να βρεθεί στη γραμμή εκκίνησης του πρώτου αγώνα! Βασικό μέλημα του Luthi είναι να βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα του ακόμα περισσότερο στις στροφές.

 

Πολύ δυνατή ημέρα είχε ο Sandro Cortese, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 το 2012. Ο Γερμανός κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση με διαφορά που δεν ξεπέρασε τα 0,150δ. Ο Johann Zarco έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, αν και κύριο μέλημα της ομάδας και του ίδιου ήταν να βελτιώσουν κι άλλο το στήσιμο της μοτοσυκλέτας.

 

Τη δυνατή του παρουσία συνεχίζει και ο Luis Salom, ο οποίος ήταν πέμπτος χτες σε αντίθεση με τον ομόσταυλό του Maverick Vinales ο οποίος δυσκολεύτηκε αρκετά και τη δεύτερη ημέρα. Ο Vinales έμεινε στην 14η θέση με διαφορά στα οχτώ δέκατα από την κορυφή. Ο πρώτος και μοναδικός Ιταλός στην δεκάδα, ήταν ο Simone Corsi, με τους Simeon, Aegerter, De Angelis και Pons να την ολοκληρώνουν.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας Supersport των SBK, Sam Lowes, που είχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο την πρώτη ημέρα, επέλεξε να μην μπει στην πίστα χτες. Η αιτία ήταν ένα πρήξιμο στο δεξί του χέρι που μεγάλωσε επικίνδυνα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα δοκιμών, με τη βροχή να κάνει την εμφάνισή της προς το απόγευμα στην πίστα.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Bridgestone: Ταχύτατος ρυθμός!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez2 Test: Ημέρα 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα