• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Lorenzo θα είναι ανταγωνιστικός
Υπερασπίστηκε τον ομόσταυλό του ο Ιταλός άσος
Νέα 28/02/2014 - 16:15

Ο Valentino Rossi σημείωσε τον ίδιο χρόνο με τον Dani Pedrosa σήμερα, τελευταία ημέρα των δεύτερων δοκιμών στην πίστα της Sepang. Ο Ιταλός, με τον Ισπανό αντίπαλό του, ήταν οι μόνοι που έγραψαν χρόνο κάτω από τα δυο λεπτά, έστω και για μόλις ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου.

 

Τα ελαστικά είναι στο στόχαστρο για τους ανθρώπους της Yamaha. Αυτός όμως που έχει μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο Jorge Lorenzo, με τον Rossi να τονίζει ότι είναι το ιδιαίτερο στυλ του Ισπανού ομόσταυλού του, που δεν τον αφήνει να πετύχει έναν καλύτερο χρόνο. Αυτό φυσικά, έρχεται σε αντίθεση με τις χτεσινές δηλώσεις του Zeelenberg, ότι "... δεν φταίει το στυλ του Jorge, αλλά τα καινούργια ελαστικά".

 

Ο Rossi τόνισε: "Η μοτοσυκλέτα οδηγείται πολύ πιο δύσκολα με τα νέα ελαστικά, διότι δεν υπάρχει πρόσφυση στα πλάγια εκεί όπου περνάει μεγάλο διάστημα ο Jorge. Δεν είναι αυτή η δυναμική του και πιστεύω ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικός στον πρώτο αγώνα".

 

"Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και ήδη έχουμε μερικές ιδέες για το πως μπορούμε να βελτιωθούμε. Απ' ότι φαίνεται είναι δικό μας το πρόβλημα, μιας και οι Honda δείχνουν δυνατές. Οι Honda έχουν δυνατό ρυθμό εδώ, αλλά το ίδιο συνέβαινε και στον αγώνα εδώ, στα τέλη του 2013. Πρέπει να πάμε και σε άλλες πίστες, για να δούμε αν υπάρχει αυτή η διαφορά", πρόσθεσε ο Ιταλός εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

Ο Vale επιχείρησε να κάνει προσομοίωση αγώνα, όπως οι περισσότεροι αναβάτες σήμερα, ωστόσο ένα πρόβλημα με το μπροστινό ελαστικό τον ανάγκασε να σταματήσει. "Ξεκίνησα προσομοίωση αγώνα και είχα καλό ρυθμό, αλλά αντιμετώπισα πρόβλημα με το μπροστινό ελαστικό. Δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό ή το γεμάτο ρεζερβουάρ με τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά το μπροστινό μου δημιουργούσε πρόβλημα κι έπρεπε να σταματήσω", δήλωσε.

 

Ο Ιταλός θρύλος μπορεί να ποντάρει πολλά και στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, που ακούει στο όνομα: Silvano Galbusera. "Νοιώθω πολύ καλά μαζί του", υπογράμμισε. "Δουλεύουμε πολύ σκληρά και θέλουμε πάντα να βρίσκουμε κάτι καλύτερο. Είναι ιδιαίτερα καλός στο να δουλεύει στον υπολογιστή με τα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας. Είμαι χαρούμενος διότι υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα με όλους τους μηχανικούς μου στο γκαράζ. Σίγουρα σάστισαν με τον Jeremy και λυπήθηκαν, αλλά τώρα νοιώθουν καλά και με τον Silvano", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Vale.

 

Επόμενο άρθρο »

Πρόοδος για Pedrosa, αλλά...

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang2 III: Ισοπαλία Rossi-Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα