• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνεχίζει να λάμπει ο Aleix Espargaro!
Καλή αίσθηση και ικανοποίηση για τον Ισπανό
Νέα 27/02/2014 - 18:00

Ο Aleix Espargaro ήταν αναμενόμενα χαρούμενος, μιας και ολοκλήρωσε και τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην Μαλαισία, πολύ ψηλά στη λίστα με τους χρόνους και συγκεκριμένα στη δεύτερη θέση.

 

Ο καλύτερος χρόνος του Espargaro ήταν στα 2:00.320, μόλις 0,281 πίσω από το χρόνο του Pedrosa, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση σήμερα. Το πρωί, ο Ισπανός άσος της NGM Forward συνέχισε να πειραματίζεται με τα set-ups των δυο του μοτοσυκλετών, ενώ το απόγευμα ασχολήθηκε με τα ηλεκτρονικά, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο θα παίξουν καθοριστικό παράγοντα για τη μοτοσυκλέτα, μόλις αρχίσει η φθορά των ελαστικών σε συνθήκες αγώνα.

 

"Σήμερα δουλέψαμε στο set-up των δυο μοτοσυκλετών και είμαι πολύ χαρούμενος, διότι πέρυσι ποτέ δεν είχα καταφέρει να έχω την ίδια αίσθηση και με τις δυο μοτοσυκλέτες", τόνισε ο Aleix. "Εδώ, σε λιγότερο από δυο ημέρες έχω καλή αίσθηση και είμαι πολύ ικανοποιημένος".

 

"Το απόγευμα δουλέψαμε στο software της Magneti Marelli και σημειώσαμε πρόοδο, ειδικά για όταν αρχίσει η φθορά των ελαστικών. Ελπίζω αύριο να κάνουμε προσομοίωση αγώνα και να δούμε πως θα δουλέψει η μοτοσυκλέτα σ' αυτές τις συνθήκες", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang2 III: Οι χρόνοι στις 12:30

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκίμασε την OPEN ο Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα