• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Λίγο ανήσυχος" ο Rossi...
Η μοτοσυκλέτα έχει γίνει δύσκολη στην οδήγηση
Νέα 27/02/2014 - 16:25

Το θέμα με τα καινούργια ελαστικά συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Rossi, πάνω από το γκαράζ του οποίου αρχίζουν να διαφαίνονται τα πρώτα σύννεφα, παρά την τέταρτη θέση του τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στην Μαλαισία.

 

Ο Rossi - όπως άλλωστε και ο Jorge Lorenzo - θεωρεί ότι τα προδιαγραφών 2014 ελαστικά δημιουργούν προβλήματα στην YZR-M1, την ώρα που όλα δείχνουν ότι ευνοούν τις Honda και αυτό βάζει την Yamaha"... σε μπελάδες".      

 

Ο καλύτερος χρόνος του Ιταλού (2:00.605) ήρθε αρκετά νωρίς, μόλις στον ένατο γύρο του, αφήνοντάς τον στην τέταρτη θέση σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Dani Pedrosa. Το πιο σημαντικό όμως, ήταν το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σημειώσει πρόοδο με τα καινούργια ελαστικά, την προτελευταία ημέρα των δοκιμών.

 

"Δεν τα πήγαμε τόσο άσχημα, είμαι στην τέταρτη θέση, αλλά είμαι λίγο ανήσυχος διότι είμαστε σε μπελάδες με τα καινούργια ελαστικά", σχολίασε. "Η μοτοσυκλέτα έχει γίνει πιο δύσκολη στην οδήγηση και μας δημιουργεί πολλά προβλήματα με υποστροφή, ενώ χάνουμε και σε πρόσφυση στην επιτάχυνση. Δοκιμάσαμε πολλά και διαφορετικά πράγματα σήμερα, αλλά δεν βρήκαμε τη λύση".

 

Honda ήταν πολύ γρήγορη και φαίνεται ότι με αυτά τα ελαστικά εμείς υποφέρουμε περισσότερο κι έτσι πρέπει να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε αυτό. Η μοτοσυκλέτα έχει ταλαντώσεις και χάνουμε πολύ χρόνο", πρόσθεσε.

 

Παράλληλα, ο Rossi εξέφρασε το φόβο του ότι ο Marquez θα ανοίξει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από τους υπόλοιπους, εκμεταλλευόμενος το νέο ελαστικό, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Yamaha για το 2014.

 

Dani έκανε καλό χρόνο εδώ, ήταν πολύ γρήγορος. Ανησυχούμε όμως, διότι ο Marc δεν ήταν εδώ αλλά απ' ότι είδαμε στο πρώτο τεστ, ήταν πιο γρήγορος από τον Pedrosa κι έτσι φανταζόμαστε ότι θα είναι πιο γρήγορος από αυτόν το χρόνο", σχολίασε ο Vale και ολοκλήρωσε λέγοντας: "Δεν έχουμε πρόσφυση στα πλάγια και τα πράγματα δεν είναι καλά, διότι αυτό το ελαστικό ευνοεί τις Honda και όχι τις Yamaha".

 

Ο Lorenzo αρνήθηκε να μιλήσει στα ΜΜΕ μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας στην Μαλαισία. Ο Ισπανός έφυγε αρκετά εκνευρισμένος από την πίστα λέγοντας μόνο: "... δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο απ' ότι είπα την πρώτη ημέρα". Τις δηλώσεις του Lorenzo την πρώτη ημέρα, μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ.

 

Επόμενο άρθρο »

Δοκίμασε την OPEN ο Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

O Pedrosa για το νέο ελαστικό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα