• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει και το Phillip Island ο Marquez
"Πιστεύουμε ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση"
Νέα 27/02/2014 - 10:34

Ο Marc Marquez δεν θα δώσει το παρόν ούτε στο επόμενο τεστ της Αυστραλίας, στο Phillip Island, όπως επιβεβαίωσε το HRC.

 

Ο αναβάτης της Repsol Honda και Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο δεξί του πόδι, δεν θα έχει την ευκαιρία να ανέβει και πάλι στη μοτοσυκλέτα του πριν την έναρξη της νέας σεζόν στο Κατάρ, από 20 μέχρι 23 Μαρτίου.

 

Την Τετάρτη, ο 21χρονος αναβάτης πέρασε εκ νέου από εξετάσεις στην Βαρκελώνη, με τους γιατρούς να τον συμβουλεύουν να παραμείνει εκτός πίστας, έτσι ώστε να μην ρισκάρει επιδείνωση της κατάστασής του.

 

"Προφανώς και είμαι απογοητευμένος που δεν είμαι στην Sepang και το ότι θα χάσω το Phillip Island είναι επίσης λυπηρό. Ωστόσο αυτή πιστεύουμε ότι είναι η σωστή απόφαση", δήλωσε ο Marquez. "Αφού συναντήθηκα με τον Dr. Mir και παρά το ότι ήταν ικανοποιημένος με τη γενικότερη κατάσταση του ποδιού μου, με συμβούλευσε να μην πάρω αχρείαστα ρίσκα".

 

"Έτσι, θα ξεκουραστώ αυτό το διάστημα και θα προπονούμαι για να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στο Κατάρ", ολοκλήρωσε τις σύντομες δηλώσεις του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Να θυμίσουμε ότι στο τεστ της Αυστραλίας θα συμμετάσχουν μόνο τα εργοστάσια του MotoGP και επιλεγμένες ομάδες από την Moto2, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες του MotoGP θα έχουν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν στην πίστα στο Κατάρ, για τις τελευταίες δοκιμές από 7 ως 9 Μαρτίου.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang2 II: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang2 II: Οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα