• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang2 II: Οι χρόνοι στις 16:00
Καμμία αλλαγή, Espargaro-Rossi στο 1-2
Νέα 27/02/2014 - 10:41

Οι αναβάτες δεν έχουν βγει - για την ώρα - στην πίστα της Μαλαισίας, με αποτέλεσμα οι χρόνοι να μην έχουν αλλάξει σχεδόν καθόλου από τις 14:00 το μεσημέρι.

 

Με το μεσημεριανό διάλειμμα λοιπόν να κρατάει περισσότερο, ο Aleix Espargaro συνεχίζει να απολαμβάνει την πρώτη θέση στο δεύτερο επίσημο τεστ του 2014, με τον Ισπανό αναβάτη της OPEN Yamaha να είναι 24 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Valentino Rossi.

 

Ο Ιταλός σούπερ σταρ δοκιμάζει συνεχώς τα ελαστικά του 2014 - τόσο το μαλακό όσο και το σκληρό φαίνεται ότι δεν δουλεύουν καλά με την Μ1 - και προσπαθεί να τα προσαρμόσει στη μοτοσυκλέτα του. Στην τρίτη θέση, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης καθώς η ομάδα του ακόμα παραμένει αναποφάσιστη στο δίλημμα OPEN ή εργοστασιακή συμμετοχή, βρίσκεται ο Andrea Dovizioso.

 

Τέταρτος, συνεχίζοντας τη δουλειά του στην ανάρτηση της Showa, ο Alvaro Bautista, ο οποίος έχει προγραμματίσει προσομοίωση αγώνα για τις τελευταίες ώρες της σημερινής ημέρας. Ο Stefan Bradl τον ακολουθεί, μπροστά από τον Dani Pedrosa. Οι Pol Espargaro, Jorge Lorenzo, Andrea Iannone και Bradley Smith κλείνουν τη δεκάδα.

 

Η μοναδική αλλαγή στην κατάταξη είναι αυτή του Michele Pirro, με τον Ιταλό δοκιμαστή της Ducati να σκαρφαλώνει από την 19η στην 16η θέση. Ο Pirro δοκιμάζει στη μοτοσυκλέτα του την full ECU της Magneti Marelli καθώς οι κόκκινοι συνεχίζουν να αναλύουν πυρετωδώς τα δεδομένα, αξιολογώντας τα θετικά και τα αρνητικά της OPEN συμμετοχής.

 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι σήμερα γιορτάζει τα 40α του γενέθλια ο Colin Edwards! Ο βετεράνος πια αναβάτης, είναι επισήμως ο μεγαλύτερος σε ηλικία αναβάτης του grid, με τον Valentino Rossi - στα 35 πια - να είναι δεύτερος. Ο Αμερικανός παραπονέθηκε χτες ότι δεν είχε την καλύτερη αίσθηση πάνω στην FTR-Yamaha της NGM Mobile, ωστόσο σήμερα δείχνει καλύτερος και έχει ήδη κατεβάσει σχεδόν οχτώ δέκατα το χτεσινό του χρόνο.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά, στη δεύτερη φωτογραφία μας.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang2 II: Οι τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει και το Phillip Island ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα