• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang2 II: Οι χρόνοι στις 14:00
Διάλειμμα στην Μαλαισία, πάντα 1ος ο Al. Espargaro
Νέα 27/02/2014 - 08:16

Στο μεσημεριανό διάλειμμα, είναι ο Aleix Espargaro αυτός που κρατάει την πρώτη θέση, έχοντας σημειώσει τον καλύτερο χρόνο σήμερα, δεύτερη ημέρα του επαναληπτικού τεστ της μεγάλης κατηγορίας (MotoGP) στην Μαλαισία.

 

Οι αλλαγές είναι ελάχιστες στις πρώτες θέσεις, με τους πρώτους πέντε να παραμένουν οι ίδιοι όπως και νωρίτερα. Δεύτερος είναι σταθερά ο Valentin oRossi, δυο δέκατα περίπου μπροστά από τον Andrea Dovizioso. Ο Alvaro Bautista είναι τέταρτος, με τον Stefan Bradl να ακολουθεί.

 

Στους πέντε πρώτους που έχουν πέσει κάτω από το 2:01, έχει προστεθεί πια και ο Dani Pedrosa, με τον Ισπανό του HRC να "γράφει" 2:00.928 και να σκαρφαλώνει στην έκτη θέση. Ο Pol Espargaro κρατά τη θέση του μπροστά από τον Jorge Lorenzo. Ο rookie Espargaro δεν έχει βελτιώσει το χρόνο του, κάτι που έχει κάνει ο Ισπανός της εργοστασιακής Yamaha. Η διαφορά των δυο είναι πλέον στα 22 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Ο Andrea Iannone - χάρη στον 23ο γύρο του - κερδίζει μια θέση μέσα στη δεκάδα, έχοντας ρίξει τον Bradley Smith στη δέκατη θέση. Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στις 14:00 (τοπική ώρα) στη δεύτερή μας φωτογραφία.

 

Επόμενο άρθρο »

Χάνει και το Phillip Island ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang2 II: Οι χρόνοι στις 12:30

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα