• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νεότερα για την κατάσταση του Marquez
Δίνει ο Διευθυντής Αγωνιστικού του HRC, Livio Suppo
Νέα 26/02/2014 - 10:00

Ο Livio Suppo, Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος του HRC, έδωσε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την κατάσταση του 21χρονου Παγκόσμιου Πρωταθλητή MotoGP, Marc Marquez.

 

Ο Marquez είχε, πριν μια εβδομάδα, ένα ατύχημα την ώρα που προπονούνταν στο χώμα κι έσπασε την περόνη της κνήμης του δεξιού του ποδιού. Το αποτέλεσμα είναι να χάνει ο Ισπανός άσος τις δοκιμές στην Μαλαισία που διεξάγονται αυτές τις ημέρες.

 

Ο Suppo και το HRC επιδιώκουν και θέλουν να δώσουν στον αναβάτη τους όσο χρόνο χρειάζεται για να αποθεραπευτεί πλήρως, αν και γνωρίζουν ότι ο ίδιος επιθυμεί όσο τίποτα να επιστρέψει όσο το δυνατόν νωρίτερα στις πίστες.

 

Marc κάνει την αποθεραπεία του και αφού επισκεφτεί εκ νέου το γιατρό του, θα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για το τι θα κάνουμε στο επόμενο τεστ", σχολίασε ο Suppo. "Θα πρέπει να μεταφέρουμε τη μοτοσυκλέτα του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Από τη μια θα ήταν καλό γι' αυτόν να ανέβει και πάλι στη μοτοσυκλέτα του, πριν την έναρξη της νέας σεζόν, από την άλλη όμως είμαι σίγουρος γι' αυτόν. Άλλωστε, όπως είδαμε στο πρώτο τεστ της Sepang, ήταν από την αρχή πολύ γρήγορος".

 

"Ήδη έχει επιλέξει τα νέα εξαρτήματα για τη μοτοσυκλέτα κι έτσι δεν έχουμε αφήσει στη μέση κάποια σημαντική αλλαγή", πρόσθεσε και ολοκλήρωσε τονίζοντας ότι "...προτεραιότητά μας είναι πάντοτε η υγεία του αναβάτη".

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang2 Ι: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang2 Ι: Οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα