• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang2 Ι: Οι χρόνοι στις 14:00
Μπροστά ο Bautista, τέσσερεις Yamaha ακολουθούν
Νέα 26/02/2014 - 08:59

Το δεύτερο τεστ στην πίστα της Μαλαισίας έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Alvaro Bautista (2:01.213) να είναι στην πρώτη θέση στο μεσημεριανό διάλειμμα, έχοντας εστιάσει κυρίως στην πρόσφυση του πίσω μέρους της μοτοσυκλέτας του, δοκιμάζοντας το νέο σκληρό ελαστικό της Bridgestone.

 

Πιο πίσω ακολουθούν τέσσερεις Yamaha, με τον Valentino Rossi στη δεύτερη θέση με χρόνο 2:01.349 και ένα δέκατο πίσω από το χρόνο του Ισπανού αναβάτη του Gresini. Ο Jorge Lorenzo ακολουθεί τέσσερα δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του. Το δίδυμο της Tech 3 καταλαμβάνει τις θέσεις 4-5, με τον Pol Espargaro να κάνει την έκπληξη, όντας σχεδόν μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον Bradley Smith, τον νέο του ομόσταυλο!

 

Στην έκτη θέση είναι ο Stefan Bradl με χρόνο 2:02.500, με τον Γερμανό να δουλεύει με τα ηλεκτρονικά και τη γεωμετρία της μοτοσυκλέτας του, ενώ και με δεδομένη την απουσία του Marc Marquez, έχει επιφορτιστεί και με τη δοκιμή μερικών εξαρτημάτων του HRC.

 

Ενάμιση δευτερόλεπτο περίπου από την κορυφή, συναντούμε την πρώτη Ducati αυτή του Andrea Dovizioso, ο οποίος είναι μπροστά από τον συνόνοματό του Iannone της Pramac Racing. Πολύ χαμηλά στην κατάταξη ο εργοστασιακός Dani Pedrosa, ο οποίος είναι δέκατος και πίσω από την OPEN μοτοσυκλέτα του Colin Edwards, ο οποίος επικρατεί - για την ώρα - στη μάχη της νέας υποκατηγορίας.

 

Δείτε τους χρόνους στη δεύτερή μας φωτογραφία!

 

Επόμενο άρθρο »

Νεότερα για την κατάσταση του Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Ακόμα προσαρμόζεται ο Melandri

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα