• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Δεν θα μπορούσα καλύτερα!
Και αυτό ήταν μόνο το πρώτο μας τεστ!
Νέα 06/02/2014 - 17:54

Ο Aleix Espargaro άφησε το κερασάκι της τούρτας για το τέλος, ολοκληρώνοντας το πρώτο επίσημο τεστ του 2014 στην Μαλαισία, με χρόνο κάτω από τα δυο λεπτά!

 

Ο Ισπανός άσος ήταν η αποκάλυψη αυτής της εβδομάδας και σταδιακά ανέβαζε ρυθμό, για να καταφέρει την τελευταία ημέρα του τεστ να μπει στην ελίτ των οδηγών που έπεσαν κάτω από το φράγμα του 2:00! Και όλα αυτά πάνω στην υποδεέστερη FTR-Yamaha της NGM Mobile Forward!

 

Ο καλύτερος χρόνος του Espargaro ήταν στο 1:59.998 και χάρη σε αυτό φιγουράρει στην τέταρτη θέση της κατάταξης, πίσω από τους Marquez, Rossi και Lorenzo. Ωστόσο, ο Ισπανός παραδέχτηκε ότι δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει σταθερό το ρυθμό του, από τη στιγμή που τα ελαστικά του αρχίζουν και χάνουν πρόσφυση.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μοτοσυκλέτα και την ομάδα. Κάναμε ένα καλό βήμα εμπρός με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας, αλλά υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει", ξεκίνησε να λέει ο αναβάτης της Mobile Forward. "Σήμερα κάναμε μια προσομοίωση αγώνα, για να κατανοήσουμε καλύτερα το πως δουλεύουν τα ηλεκτρονικά και η μοτοσυκλέτα, αλλά ακόμα υποφέρουμε πολύ όταν τα ελαστικά φθείρονται".

 

"Είμαι όμως αισιόδοξος, διότι αυτό ήταν μόνο το πρώτο τεστ. Θα συνεχίσουμε όλοι μας τη δουλειά κι εγώ προσωπικά πρέπει να προσαρμόσω το οδηγικό μου στυλ στη νέα μου μοτοσυκλέτα. Πάντως, δεν θα μπορούσα να αφήσω την Sepang με καλύτερο αποτέλεσμα", ομολόγησε. Ο ομόσταυλός του, Colin Edwards, ήταν 14ος στη γενική κατάταξη και τρίτη καλύτερη OPEN μοτοσυκλέτα, πίσω από τον Aleix Espargaro και τον Nicky Hayden.

 

Επόμενο άρθρο »

Πιο κοντά στην OPEN η Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Πρόβλημα με τα φρένα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα