• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Πρόβλημα με τα φρένα
Κόστισαν στον Ισπανό έναν καλό χρόνο
Νέα 06/02/2014 - 17:28

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε το πρωί με τα φρένα ο Dani Pedrosa, εμπόδισαν τον Ισπανό άσο του HRC να κάνει έναν γρήγορο γύρο και να ξεκολλήσει από τη - χαμηλή - έκτη θέση της κατάταξης.

 

Παρά τη δυσχέρεια αυτή, ο Pedrosa ήταν ευδιάθετος μιας και σημείωσε πρόοδο, όσον αφορά στο set-up της μοτοσυκλέτας του. Ο καλύτερός του χρόνος, την τρίτη και τελευταία ημέρα δοκιμών στην Μαλαισία, ήταν 2:00.223, μένοντας πίσω 0.690 από τον ομόσταυλό του.

 

"Την τρίτη ημέρα στρέψαμε την προσοχή μας στο πλαίσιο, ψάχνοντας καλύτερη πρόσφυση του πίσω μέρους. Πιστεύω ότι σ' αυτόν τον τομέα σημειώσαμε ουσιαστική πρόοδο", σχολίασε ο Pedrosa. "Σήμερα το πρωί είχαμε πρόβλημα με τα φρένα και στις δυο μοτοσυκλέτες κι έχασα πολύ χρόνο, ειδικά στο σημείο της ημέρας που οι συνθήκες σου επιτρέπουν να κάνεις έναν γρήγορο γύρο".

 

"Από την άλλη, είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να βελτιώσουμε το set-up και σε γενικές γραμμές, η σημερινή ήταν μια πολύ θετική ημέρα", πρόσθεσε. "Στο επόμενο τεστ, ελπίζω να συνεχίσουμε από εδώ που σταματήσαμε σήμερα και να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, πριν πάμε στο Phillip Island".

 

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Δεν θα μπορούσα καλύτερα!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Προτεραιότητα ο ρυθμός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα