• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Προτεραιότητα ο ρυθμός
Όχι ο χρόνος στον ένα γύρο!
Νέα 06/02/2014 - 17:14

Παρά την τρίτη του θέση στην τελική κατάταξη της Μαλαισίας, ο Jorge Lorenzo ήταν ικανοποιημένος διότι πέτυχε το στόχο του, που δεν ήταν άλλος από το να βελτιώσει το ρυθμό του πάνω στην M1.

 

Ο Lorenzo είχε ρίξει το βάρος, τις δυο προηγούμενες ημέρες των δοκιμών στην Sepang, στο "πείραγμα" των ηλεκτρονικών ώστε να καταφέρει να βρει μια λύση για το νέο κανονισμό των 20lt, που έκανε πιο δύστροπη τη μοτοσυκλέτα του. Οι μηχανικοί του κατάφεραν να βρουν κάποιες λύσεις σ' αυτόν τον τομέα και ο Ισπανός της Yamaha είχε την ευκαιρία, σήμερα, να δουλέψει περισσότερο στο ρυθμό του.

 

"Θεωρώ ότι βελτιώσαμε πολύ το χρόνο μας από χτες, αλλά δεν έκανα τον τέλειο γύρο. Ενδεχομένως με πιο μαλακά ελαστικά να έκανα 1:59.5 ή 1:59.6", υπογράμμισε. "Στόχος μας δεν ήταν να βελτιώσουμε τον ένα γύρο, αλλά το ρυθμό μας, κάτι που καταφέραμε. Όταν επιχειρήσαμε προσομοίωση αγώνα σε ζεστές συνθήκες, συναντήσαμε κάποια προβλήματα που δεν τα περιμέναμε κι έτσι ο ρυθμός δεν ήταν τόσο καλός, όσο περιμέναμε".

 

"Ωστόσο έχουμε βρεθεί μόνο σε μια πίστα, που δεν είναι και παραδοσιακή της Yamaha, κι έτσι θα δούμε τι θα γίνει στο επόμενο τεστ της Μαλαισίας και στις άλλες πίστες", πρόσθεσε ο Lorenzo. "Η εξέλιξη και η βελτίωση είναι μεγάλη και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το να έχουμε την ίδια αίσθηση όπως και πέρυσι, αλλά με λιγότερο καύσιμο, δεν είναι κάτι το αμελητέο".

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Πρόβλημα με τα φρένα

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν σταματάμε εδώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα